Aanhangwagens kopen of huren in Assen?

Bent u op zoek naar een aanhangwagen of aanhanger in Assen of omgeving? Kom dan eens langs bij Bouwman Aanhangwagens in Assen! Wij hebben een ruim assortiment aanhangwagens in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd één bij zit die voldoet aan uw wensen. U kunt bij ons aanhangers zowel kopen als huren, dus wij kunnen u altijd van dienst zijn. Bekijk ons aanbod online of kom eens bij ons langs in Assen!

De perfecte ligging van Assen

Assen heeft een perfecte ligging tussen Groningen en Hoogeveen/Zwolle aan de A28 en heeft daarnaast goede verbindingen naar Veendam, Delfzijl en de Eemshaven door middel van de N33. Oftewel: Assen ligt perfect op de transportroutes tussen het noorden en het zuiden van Nederland! En als u bij dat transport wel een aanhanger kunt gebruiken, staat Bouwman Aanhangwagens voor u klaar! U kunt ons vinden achter de Praxis in Assen.

Een ruim assortiment!

Bouwman Aanhangwagens in Assen heeft een ruim assortiment aanhangwagens. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor standaard enkelas bakwagens, maar ook voor tandemas bakwagens, plateauwagens, kippers, gesloten enkelas aanhangwagens, gesloten tandemas aanhangwagens, machinetransporters en autotransporters. Zo vindt u bij ons altijd de aanhanger die u nodig heeft voor uw klussen.

Bekijk ons assortiment

Ook voor onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres. Wij zijn al jaren specialist met eigen werkplaatsen die worden bemand door deskundige vakmensen. Daarnaast zijn we gecertificeerd BOVAG lid. Zo bent u bij ons gegarandeerd van de beste service en complete zekerheid.

Meer informatie

Tweedehands aanhangers

In ons grote aanbod vindt u zelfs een aantal tweedehands aanhangwagens. Deze occassions worden volledig door onze vakmensen nagekeken en opgeknapt alvorens ze weer in de verkoop worden geplaatst. Zo weet u zeker dat u een aanhanger van goede kwaliteit koopt, terwijl u hier een voordeligere prijs voor betaalt!

Bekijk onze occasions

Professioneel advies

Bouwman Aanhangwagens in Assen wil u graag helpen om aan de juiste aanhanger voor uw situatie te komen. Daarom staan we altijd voor u klaar met professioneel advies. Neem dus gerust eens contact met ons op! Dan beantwoorden we al uw vragen en zorgen we dat u de perfecte aanhangwagen krijgt. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons in Assen langskomen. Dan helpen we u persoonlijk verder onder het genot van een kopje koffie!

Contact opnemen