Autotrailer huren

Een autotrailer is ideaal voor het vervoeren van een auto. Wilt u een autotransporter huren? De autoambulances zijn bedoeld om auto’s en bestelauto’s te vervoeren. Hiermee zorgen onze autotrailers ervoor dat u eenvoudig een tweede of defecte auto vervoert. Deze zijn eenvoudig op de aanhangwagen te laden door gebruik te maken van de stevige oprijplaten. Bij Bouwman Aanhangwagens zijn de autotrailers voordelig te huren. Wilt u graag een autotrailer huren? Bekijk dan direct onze verhuurvloot.

Autotrailer verhuur

Heeft u een autotrailer nodig? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht! Wilt u op een gemakkelijke en veilige wijze een extra auto of bus vervoeren? Kies er dan voor om een van onze autotrailers te huren. Via onze website legt u heel eenvoudig de reservering van een trailer vast. De verhuur van onze trailers geschiedt per dagdeel. Meer informatie hierover vindt u bij onze verschillende autotrailers.

Het juiste rijbewijs

Om met onze autotrailers te mogen rijden heeft u een BE-rijbewijs nodig. De autotrailers zijn geschikt voor het vervoeren van auto’s en bussen met een maximum gewicht van 1905kg. Naast het vervoeren van een auto zijn de trailers voor auto’s ook geschikt om lange of brede spullen en pakketten te vervoeren. Denk hierbij aan lange houten balken en planken.

Bouwman Aanhangwagens Assen – Verhuur en verkoop

Bouwman Aanhangwagens uit Assen is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van aanhangwagens, motortrailers en onderdelen. In onze vloot vindt u een uitgebreid scala aan verschillende soorten, groottes en merken aanhangers. Kies voor een aanhangwagen van Bouwman en ga probleemloos de weg op. Als gecertificeerd BOVAG-lid leveren wij u de beste service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ook als u advies nodig heeft over de kipper die het beste bij u past staan we u graag te woord.