Bagagewagen huren

Zorgeloos op vakantie? Kies dan voor een bagagewagen. Met deze aanhangwagen achter uw auto maakt u zorgeloos lange tochten. Ze zijn ideaal om al uw koffers en andere bagage in mee te nemen. Wilt u een bagagewagen huren? Bij Bouwman Aanhangwagens kunt u voordelig een bagagewagen huren. Bekijk hieronder direct de aanhangers voor bagage uit onze vloot. Gaat u op vakantie en heeft u niet genoeg ruimte in de auto of wilt u voldoende zitruimte overhouden? Dan kunt u een gesloten bagagewagen huren.

Bagagewagen verhuur

Wilt u een bagagewagen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze vloot vindt u verschillende soorten bagagewagens die u kunt huren. Vakantiewagen model L geeft 860 liter aan extra ruimte en onze Vakantiewagen model XL geeft u een extra laadruimte van 1270 liter. Beiden hebben een laadvermogen van 450 kg.

Plaats uw reservering op tijd

Gaat u binnenkort op vakantie en weet u nu al dat u een bagagewagen nodig heeft? Zorg er dan voor dat u tijdig een reservering plaatst. Zo weet u namelijk zeker dat de wagen die u wilt gebruiken beschikbaar is als u deze nodig heeft. Hierdoor weet u zeker dat u zorgeloos op pad gaat. De huurprijs van onze bagagewagens is gebaseerd op minimaal 1 week huur. Daarna kunt u hier losse dagen bij reserveren.

Bouwman Aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagen is specialist als het aankomt op de verkoop en verhuur van aanhangwagens. Ook voor bagagewagens kunt u bij ons terecht. Gaat u op vakantie of moet u spullen vervoeren? Dan komen onze aanhangwagens goed van pas. Onze vloot bestaat uit een ruime keuze aan aanhangers. Hierdoor is voor ieder vervoer wel een geschikte wagen te vinden. Als gecertificeerd BOVAG-lid leveren wij u altijd de beste service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.