Kipper huren

Kipper aanhangwagens maken de transport van zand, tuinafval en bouwmaterialen eenvoudig. Onze kiepaanhangers zorgen ervoor dat u het afval eenvoudig vervoert en lost. U kunt de laadbak van een kipper namelijk laten kantelen, waardoor u de lading precies op de plek krijgt waar u het nodig heeft, zonder dit handmatig te hoeven verslepen. Bij Bouwman Aanhangwagens Assen kunt u voordelig een kipper aanhangwagen huren. Wilt u een kipper huren? Bekijk dan hieronder de beschikbare kipper aanhangwagens uit onze vloot en huur direct een aanhangwagen voor uw klus.

Bespaar tijd met een kipper

Een kipper bespaart u veel tijd. Bezig met een verhuizing, verbouwing of een andere klus? Bij het lossen van het materiaal is de laadbak van deze aanhangwagens te kippen. Hierdoor glijdt het materiaal direct uit de kipper. Dit hoeft dus niet met de hand of een machine gedaan te worden.

Achterwaartse kipper huren

De kipper uit onze verhuurvloot is een achterwaartse kipper. Deze tandemas kipper is uitermate geschikt als u zand, tuinafval of snoeiafval wilt vervoeren. Met deze achterwaartse kipper is de lading eenvoudig aan de achterkant van de aanhangwagen te lossen. Ideaal dus voor het wegbrengen van zand, tuinafval en bouwmaterialen. Bent u op zoek naar de ideale hulp voor uw klus? Huur dan een kipper aanhangwagen!

Bouwman Aanhangwagens Assen – Verhuur en verkoop

Bouwman Aanhangwagens uit Assen is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van aanhangwagens, motortrailers en onderdelen. In onze vloot vindt u een uitgebreid scala aan verschillende soorten, groottes en merken aanhangers. Kies voor een aanhangwagen van Bouwman en ga probleemloos de weg op. Als gecertificeerd BOVAG-lid leveren wij u de beste service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ook als u advies nodig heeft over de kipper die het beste bij u past staan we u graag te woord.

Neem contact op