Vacature Bedrijfsleider Bouwman Aanhangwagens Assen
menu
Vacature Bedrijfsleider Bouwman Aanhangwagens Assen
Vacature Bedrijfsleider Bouwman Aanhangwagens Assen

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Meewerkend bedrijfsleider Bouwman Aanhangwagens Assen.

Bouwman Aanhangwagens Assen staat niet stil, we blijven groeien in de aanhangermarkt.
Daarom zijn wij op zoek naar een meewerkend bedrijfsleider die ons team fulltime kan komen versterken in Assen.

Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen verkopen, verhuren  en onderhouden wij aanhangwagens. Deze activiteiten stuur jij aan, Je bent niet vies van vuile handen, technische uitdagingen, wilt altijd leren en staat te boek als een echter ondernemer, Ziet commerciële kansen in deze aanhangwagenmarkt. 

Saai is het nooit bij Bouwman Aanhangwagens in Assen, iedere dag staat er weer een andere trailer klaar, van bakwagen, kipper, motortrailer tot autotransporter.  Voor kleine reparaties draai jij je hand niet om, klantvriendelijkheid staat immers voorop. Collega’s kunnen af en toe ook wel wat hulp gebruiken. Iedereen heeft zijn of haar eigen planning, maar jij bent collegiaal en staat voor ze klaar. Andersom geldt dat naar jou toe natuurlijk ook!

Ben jij onze nieuwe bedrijfsleider?
Reageer dan vandaag nog : assen@bouwmanaanhangwagens.nl of 0592-407000

 

Over Bouwman Aanhangwagens

Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanhangewagen specialist sinds 2001

In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens.

Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder.

Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwman Aanhangwagens Assen of over één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Bouwman Aanhangwagens Assen, uw specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud aan aanhangwagens.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91