Wil jij onze nieuwe collega worden?

Bouwman Aanhangwagen in Assen is op zoek naar versterking!

Wij zoeken iemand die beschikbaar is voor 32 tot 38 uur per week.

– Je weet hoe je een steeksleutel moet gebruiken

– Je bent niet bang voor vieze handen

– Je bent flexibel en denkt in oplossingen

– Je kunt zelfstandig of in teamverband werken

– Je beschikt over een klantvriendelijke instellingen

Stuur je cv naar assen@bouwmanaanhangwagens.nl

Wil je meer informatie, neem gerust contact
met ons op: assen@bouwmanaanhangwagens.nl of 0592-407000

Over Bouwman Aanhangwagens

Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanhangwagen specialist sinds 2001

In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens.

Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder.

Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwman Aanhangwagens Assen of over één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Bouwman Aanhangwagens Assen, uw specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud aan aanhangwagens.