Aanhangwagen huren

Wilt u graag een aanhangwagen huren? Wij van Bouwman Aanhangwagens zijn specialist op het gebied van aanhangers. In onze verhuurvloot vindt u een ruim aanbod aan aanhangwagens. Door ons ruime aanbod kiest u de aanhangwagen die perfect past bij uw wensen. Bekijk ons aanbod aan betrouwbare merken, kies de geschikte wagen en u kunt uw aanhanger voordelig huren. Heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op!

Klik hier om een aanhangwagen te huren!

Voordelig huren zonder borg!

bovag

Aanhangwagen huren bij Bouwman Aanhangwagens

Een aanhanger huren doet u voordelig bij Bouwman Aanhangwagens Assen. Gaat u verhuizen, moet u spullen vervoeren of wilt u graag vuil naar de stort brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een aanhangwagen. Met onze verhuurvloot van bijna 40 aanhangwagens zijn wij één van de grootste verhuurbedrijven van het noorden als het aankomt op het huren van aanhangwagens. In onze vloot zit ongetwijfeld een aanhanger die u kunt gebruiken voor het vervoeren van spullen of vuil. Een aanhanger huren is bij Bouwman Aanhangwagens bovendien zeer voordelig. U huurt al een aanhangwagen vanaf slechts een tientje. U betaalt bovendien geen borg.

De beste aanhangwagen

Bent u op zoek naar een aanhanger, maar wilt u deze niet kopen? Dan is een aanhangwagen huren de perfecte oplossing. In ons assortiment heeft u een ruime keuze als het aankomt op aanhangwagens. Zo vindt u bij ons bakwagens, plateauwagens, kippers, gesloten aanhangers en koelwagens. We hebben een ruime voorraad aan verhuur aanhangwagens, dus u gaat snel de weg op met uw gehuurde aanhanger. Vanwege het ruime aanbod vindt u bij Bouwman Aanhangwagens Assen altijd een geschikte aanhangwagen die aansluit op uw wensen.

Bent u op zoek naar een transporter voor uw auto of motor? Bekijk dan onze trailers.

Bekijk alle trailers voor verhuur
aanhanger verhuur

Aanhangwagen kopen

Denkt u vaker een aanhangwagen nodig te hebben? Dan wilt u misschien wel een aanhangwagen kopen in plaats van steeds één te huren. Ook een aanhangwagen kopen is bij ons mogelijk. In het assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten aanhangers. Alle aanhangers uit ons assortiment zijn van uitmuntende kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van jarenlang plezier!

Klik hier om een aanhangwagen te kopen!

Bouwman Aanhangwagens – Voor de beste service

Alle aanhangers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en verkeren in zeer goede staat. De specialisten van Bouwman Aanhangwagens zorgen ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. U kunt bij ons terecht voor zowel de verhuur als koop van aanhangwagens. Wij zijn aangesloten bij BOVAG, waardoor u ervan op aan kunt dat de aanhangers die wij aanbieden op de juiste wijze worden onderhouden.

Met een aanhangwagen van Bouwman rijdt u zorgeloos rond!

Merken