Motortrailer huren – Bouwman Aanhangwagens

Bent u van plan een of meerdere motoren te vervoeren en wilt u hiervoor een motortrailer huren? Bij Bouwman Aanhangwagens Assen vindt u de juiste trailer voor uw behoeften. In ons aanbod aan motortrailers heeft u de keuze uit ongeremde, geremde en afzinkbare modellen. Hierdoor neemt u uw motor of motoren eenvoudig mee op de manier die u het prettigst vindt. Wat uw wensen dus ook zijn, bij Bouwman Aanhangwagens staan we voor u klaar! Bekijk ons aanbod aan trailers en laat ons weten welk model u graag wilt huren.

Klik hier om een motortrailer te huren!

De beste motortrailer voor u

In ons aanbod aan huurtrailers is ongetwijfeld ook voor u een geschikt model te vinden. Het aanbod aan motortrailers voor verhuur is namelijk zo breed, dat er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. Zo vindt u bij ons ongeremde, geremde en afzinkbare trailers. Waar de autotrailers standaard geschikt zijn voor het vervoeren van 1 auto, hebben de motortrailers een capaciteit die varieert van 1 tot maar liefst 6 motoren.

Alles over motortrailers

Wilt u meer weten over onze motortrailers? Bekijk dan ook eens onze pagina Motortrailers verhuur & verkoop. Hier vertellen we u alles over ons ruime aanbod, de verschillende eigenschappen van de motortrailers, de mogelijkheden voor u en ons specialisme. Klik op de onderstaande knop om naar de pagina te gaan.

Lees hier alles over motortrailers!

Toch liever een trailer kopen?

Als u vaker op pad gaat met de motoren wilt u misschien wel een motortrailer kopen. Ook dat is mogelijk bij Bouwman Aanhangwagens. Wij hebben een ruim aanbod aan trailers waarmee u eenvoudig uw motoren vervoert. Onze motortrailers worden op professionele wijze afgeleverd. Zo weet u zeker dat u altijd veilig de weg op gaat en dat er niets met uw motor kan gebeuren.

Klik hier om een motortrailer te kopen!

Merken