Brian James Trailers | Nu bij Bouwman Aanhangwagens
menu
Brian James Trailers

Brian James Trailers

Brian James trailers , het toonaangevende Britse merk, vidnt u bij ons! Bouwman Aanhangwagens Assen is dé specialist als het gaat om Brian James trailers. Deze trailers, vervaardigd door Brian James, kenmerken zich door duurzaamheid zonder overmatig gewicht. Ze zijn eerder opvallend licht en voldoen aan de specialistische behoeften van zowel autoliefhebbers als professionals. Of het nu gaat om een aanhanger, (machine)transporter, Kipper of autotransporter, bij Bouwman Aanhangwagens Assen zit u goed voor het complete assortiment Brian James trailers.

Bouwman Aanhangwagens Assen heeft bewust gekozen voor het opnemen van Brian James trailers in hun aanbod, en dat is niet zonder reden. De trailers van Brian James staan bekend om hun betrouwbaarheid, jarenlange ervaring en hoogwaardige kwaliteit. De deskundige medewerkers van Bouwman Aanhangwagens Assen staan klaar om u uitgebreid te adviseren over de diverse mogelijkheden binnen het assortiment Brian James Trailers.

Vergelijken

Brian James Aanhangwagens

Als we het hebben over aanhangwagens die zich de afgelopen decennia meer dan bewezen hebben, dan hebben we het natuurlijk over de aanhangwagens van het Britse merk; Brian James. Dit merk is met name gespecialiseerd in het vervoeren van auto’s door middel van hun transporters. Deze Brian James Aanhangwagens zijn niet alleen populair in het bedrijfsleven, maar ook veel particulieren kiezen regelmatig voor een aanhanger van Brian James. Omdat we bij Bouwman Aanhangwagens als geen ander weten hoe belangrijk kwaliteit is, zal het u dus ook niet verbazen dat u bij ons een ruim aanbod Brian James Aanhangwagens tegenkomt. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een aanhanger, maar zijn er bij ons ook Brian James trailers te koop.

De geschiedenis van Brian James

Inmiddels is het bedrijf dat de trailers van Brian James maakt, zo’n 40 jaar oud. Het is opgericht als familiebedrijf, waarbij de focus in de eerste jaren vooral lag op trailers voor de autosport. U kunt zich dus voorstellen dat het enorm belangrijk was dat deze trailers van Brian James van hoogwaardige kwaliteit waren. De ervaring die ze in deze eerste jaren hebben opgedaan, hebben ze slim gebruikt om hun productaanbod steeds verder uit te breiden. Zo stellen ze gigantische hoge eisen als het gaat om kwaliteit, maar ook qua comfort en gemak. De trailer moet namelijk zowel voor een hobbyist als een vakman gemakkelijk te gebruiken zijn.

Verschillende type trailers van Brian James

Waar het merk zich in het begin vooral focuste op het produceren van transporters van de hoogste kwaliteit, zien we dat ze de laatste jaren steeds meer terrein hebben weten te winnen door uit te breiden met trailers voor met name kleine industriële machines.Vooral de brian james cargo connect kipwagens zijn enorm populair. Ook de kippers aanhangwagens doen het al jaren enorm goed. Vooral het gemak tijdens het laden en lossen zorgt ervoor dat deze trailers vooral binnen de bouw- en tuinsector enorm populair zijn. Kijken we naar de autotransport sector, dan blijft het merk zich hier tot op de dag van vandaag nog altijd onderscheiden. Met hun Brian James rt5 en Brian James rt6 worden dagelijks de nodige duren, luxe auto’s vervoert kunnen we je verzekeren.

Uitgebreid aanbod Brian James aanhangers bij Bouwman Aanhangwagens BV in Assen

Bent u op zoek naar een Brian James aanhanger? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres! Wij beschikken over een vloot van zo’n 50 aanhangers, waaronder ook meerdere modellen van dit toonaangevende merk. Wij staan iedere dag voor u klaar in onze showroom, waar u rustig kunt langskomen om ze te kunnen bekijken. Heeft u vragen over een bepaald model of type, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Dus wilt u een aanhanger huren of een aanhanger kopen? Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen kan het allemaal!

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91