retourbeleid
menu
retourbeleid

retourbeleid

Of u nou wilt kopen of huren: wij doen ons best om een passende aanhangwagen voor u te vinden. Wij beschikken over een ruim assortiment en een grote verhuurvloot. Onze professionals adviseren u graag. Bouwman Aanhangwagens Assen is al jaren specialist met een eigen werkplaats.

Retourneren
Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn over uw aanhangwagen dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op en houdt daarbij uw factuurnummer bij de hand. We bespreken samen de wijze van het retouren en indien nodig bepalen we de wijze van terugbetaling.

Herroepingsrecht webshop verkopen
Als u goederen bij onze webshop koopt, heeft u gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Lees meer hierover in onze Webshop leveringsvoorwaarden.

Gecertificeerd BOVAG lid
Wij werken met betrouwbare merken zoals Saris, Stema, Hapert en Brian James. Hierdoor bent u verzekert van goede kwaliteit. Tevens zijn wij aangesloten bij BOVAG. Een garantie voor perfect onderhoud en gedegen reparaties. Bovendien heeft u bij een gekochte aanhangwagen recht op een gratis eerste servicebeurt.

Contact
Bent u niet geheel tevreden over uw aanhangwagen of motortrailer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u naar een passende oplossing.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91