Hulco Aanhangwagens kopen? Bouwman Aanhangwagens in Assen
menu
Hulco

Hulco

Hulco heeft zich sinds de opening in Tilburg in 2003 ontwikkeld tot een vooraanstaande fabrikant van aanhangwagens. Hulco bouwde snel een reputatie op als belangrijke speler op het gebied van aanhangwagens voor de professionele markt. De goede naam van Hulco strekte zich al snel uit over grote delen van Europa. Toen de oorspronkelijke locatie in Tilburg te beperkt werd, verplaatste het bedrijf zich naar Bad Bentheim in Duitsland, net over de Nederlandse grens.

In Bad Bentheim nam Hulco zijn intrek in een nieuw gebouwde fabriek met voldoende ruimte voor groei en uitbreiding. Hiermee was Hulco klaar voor de toekomst en om verder Europa te veroveren. Het merk is nu een trotse deelnemer aan de Anssems-groep, samen met aanhangwagenbouwer Anssems. Bouwman Aanhangwagens Assen is uw specialist als het gaat om Hulco aanhangwagens, en biedt een uitgebreid assortiment om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vergelijken

Hulco aanhangwagens staan kwaliteit en duurzaamheid

Bij Hulco staat kwaliteit voorop. Elke aanhangwagen wordt met zorg ontworpen en geproduceerd om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik. De materialen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor maximale duurzaamheid. Of u nu een aanhangwagen nodig heeft voor professionele doeleinden of als particulier, Hulco heeft altijd de juiste oplossing voor u. 

Maatwerkoplossingen

Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om transport. Daarom bieden wij maatwerkopties aan, zodat u de aanhangwagen kunt samenstellen die perfect aansluit op uw wensen. Van afmetingen en laadvermogen tot extra accessoires, bij Hulco is alles mogelijk. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Hulco huren

Wilt u een Hulco aanhanger huren? Dat kan bij Bouwman Aanhangwagens! Zo kunt u al een Hulco huren voor een halve dag, maar natuurlijk ook voor een langere periode. Onze Hulco aanhangwagens worden na iedere verhuurperiode grondig geïnspecteerd, zodat u verzekerd bent dat u veilig de weg op kunt. Naast het huren van een Hulco, beschikken wij ook over tal van andere merken voor het huren van een aanhanger. Liever een aanhanger kopen? Dat kan natuurlijk ook! Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen helpen we u graag met het maken van de juiste keuze en staan we 6 dagen per week klaar om u te voorzien van een passend advies. Komt dus gerust bij ons langs of neem telefonisch contact met ons op.

Verschillende type aanhangers van Hulco

Hulco beschikt over een breed assortiment aanhangwagens. Dit maakt het dat dit merk enorm populair is bij zowel particulieren als bedrijven. Zo is de Hulco Transporter vooral populair bij auto- en ook hoveniers en zien we dat de standaard enkelassers veel worden gebruikt bij particulieren en ook kleinere bedrijven voor het vervoeren van materialen. Weet u niet precies wat u nodig heeft of twijfelt u welke Hulco aanhanger het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs, zodat we samen met u kunnen kijken welk type aanhangwagen hier het best op aansluit.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91