Bouwman Aanhangwagens Assen is dé expert op het gebied van afzinkbare motortrailers.
menu
Stema

Stema

Stema

Bouwman Aanhangwagens
is uw STEMA Motortrailer dealer.

Wilt u een nieuwe motortrailer kopen?

Ben je op zoek naar een Temared, Loady, Termared, Proline, Cochet Duo, Easyline, Machinemaster, Excalibur, Tohaco, Humbaur motortrailer, zoek dan niet verder en bekijk de STEMA motortrailers bij Bouwman Aanhangwagens Assen.

Overweegt u om een STEMA Motortrailer te kopen? Bij Bouwman Aanhangwagens Assen heeft u ruim de keus uit een enorm aanbod nieuwe STEMA Motortrailers.

STEMA is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van universele autotrailers en transportoplossingen. Al meer dan 65 jaar worden in Grossenhain, bij Dresden, transporteurs voor het professionele en doe-het-zelf-segment evenals voor de sport- en vrijetijdssector geproduceerd. Met ongeveer 48.000 autotrailers per jaar is STEMA nu een van de toonaangevende fabrikanten in Duitsland.

STEMA Motortrailers in alle soorten en maten.

In het STEMA assortiment vindt u motortrailers in allerlei soorten en maten. Zo heeft een STEMA motortrailers laadvermogens van 750 kg tot wel 1500 kg met verschillende capaciteiten, van 1 tot wel 6 motoren. Daarnaast verdeeld STEMA haar motortrailers onder in drie verschillende categorieën: ongeremde motortrailers, geremde motortrailers en afzinkbare motortrailers. De geremde motortrailers hebben een groter laadvermogen en helpen bij het remmen wanneer u in de auto remt. De afzinkbare motortrailers hebben een lage inrijhoogte, waardoor ze ideaal zijn voor de zwaardere motoren.

STEMA is de specialist in Motortrailers, samen met de ervaring van Bouwman Aanhangwagens kunnen alle klanten voorzien worden van een perfect professioneel advies. Als het nu gaat om een STEMA MT 750, WOM XT, WOM 1500, MT Systema, of een STLP 850. Vanuit Bouwman Aanhangwagens krijgt u het juiste advies.

Brochure STEMA Motortrailers
Klik hier voor STEMA overzicht brochure
Klik hier voor STEMA detail brochure motortrailers

Garantie

Op onze STEMA Motortrailers krijgt u standaard 1 jaar chassisgarantie!

 

Eerste onderhoudsbeurt gratis
Bij Bouwman Aanhangwagens krijgt u bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen uw eerste onderhoudsbeurt gratis!

Levering
De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen bij u op locatie in overleg.

Bouwman Aanhangwagens helpt u graag.
Meer weten over STEMA Motortrailers?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of klik om te bellen voor meer informatie..

Oordeel zelf, bezoek onze showroom in Assen.
In onze showroom heeft Bouwman Aanhangwagens verschillende modellen STEMA Motortrailers staan.

STEMA

Stema

STEMA is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van universele autotrailers en transportoplossingen. Al meer dan 65 jaar worden in Grossenhain, bij Dresden, transporteurs voor het professionele en doe-het-zelf-segment evenals voor de sport- en vrijetijdssector geproduceerd. Met ongeveer 48.000 autotrailers per jaar is STEMA nu een van de toonaangevende fabrikanten in Duitsland. Daarnaast vervaardigen zij in hun eigen naaiatelier zo’n 36.000 platte en hoge dekzeilen voor aanhangers.

Door de continue verdere ontwikkeling van het product- en serviceportfolio en de bedrijfsstructuren kon STEMA trailer voor trailer groeien. Tegenwoordig zijn grote gesloten opleggers tot 6 meter lang, driezijdige kippers, bouwmachines, motor- en voertuigtransporters stevig verankerd in het merk STEMA. Het succes is gebaseerd op de hoge kwaliteitsnormen van de circa 150 medewerkers. Maar bovenal is het de eerlijkheid en nuchterheid van de medewerkers waarop STEMA klanten al jaren vertrouwen. Alleen met deze sprong in het diepe is het mogelijk om continu te werken aan nieuwe innovaties en de markt te verrassen met nieuwe oplossingen.

De geschiedenis van STEMA is nauw verbonden met onze stad Grossenhain en de mensen die hier wonen en werken. De Grossenhainers zijn een zeer nuchter en hardwerkend ras. Slechts 35 kilometer van de hoofdstad van de deelstaat Dresden, Grossenhain behoort tot Saksen. Maar nog niet eens half zo ver, je bent al in het zuiden van Brandenburg. Grossenhain en ook de geschiedenis van STEMA is een smeltkroes die zowel voorspoed als vernietiging en hard werken weerspiegelt. Na de teloorgang van de lokale textielindustrie is STEMA nu een van de grootste werkgevers in de stad en vele generaties van de afgelopen 70 jaar associëren hun privékronieken met ons bedrijf.

Bouwman Aanhangwagens is al jaren een erkend STEMA partner voor heel Nederland.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle aanhangwagen voor het transport van uw moto’s of andere voertuigen? Dan vindt u ongetwijfeld uw ideale partner in de aanhangwagens van Stema. En niet alleen voor motortrailers, autotrailers of machinetrailers kan u beroep doen op Stema. Ook een bakaanhangwagen maakt deel uit van het gamma van Stema Aanhangers.

Stema: de motortrailer
Dat kwaliteit uiterst belangrijk is voor een aanhangwagen, hoeven wij van Bouwman Aanhangwagens u niet te vertellen. U moet zich namelijk steeds veilig voelen wanneer u de baan op gaat met uw aanhanger. Daarom streeft Bouwman Aanhangwagens naar het aanbieden van trailers die aan de hoogste normen voldoen, en door professionele fabrikanten worden geproduceerd.

Website laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91