Henra Aanhangwagens | Bouwman Aanhangwagens in Assen
menu
Henra

Henra

Op zoek naar een Henra aanhangwagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onder de aanhangers van Nederlandse makelij die wij in ons aanbod hebben, vindt u diverse exemplaren van Henra. Dit merk is al lange tijd actief en behoort dan ook tot de klassieke trailerfabrikanten van Nederland. Gebruiksgemak en duurzaamheid zijn de kernwaarden van Henra aanhangers. De wagens zijn bestemd voor onder meer groenvoorzieners, bouwbedrijven en de paardensport. Bij Bouwman Aanhangwagens staat altijd wel een type aanhanger van Henra. Alle aanhangwagens zijn geproduceerd met het oog op duurzaam gebruik.

Met de Energie Investeringsaftrek (EIA) mag u 45,5% van de aanschafkosten aftrekken op gesloten aanhangwagens van Henra.

Vergelijken

De geschiedenis van Henra

Henra is een familiebedrijf dat zich eigenlijk al sinds 1983 volledig toelegt op het produceren van aanhangwagens. Daarbij ligt de focus met name op de B2B sector en richt Henra zich vooral op de bouw en groen sector. Deze aanhangers kenmerken zich namelijk door de hoogwaardige kwaliteit en daarmee vaak ook wat duurdere aanschaf. Met een Henra aanhangwagen haal je misschien niet het mooiste merk in huis, maar wel een van de functioneelste en ook duurzaamste aanhangwagens in onze vloot. Wist u namelijk dat u met de Energie Investeringsaftrek (EIA) 45,5% van de aanschafkosten mag aftrekken op gesloten aanhangwagens van Henra.

Henra aanhangwagens bij Bouwman in Assen

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke en betrouwbaar merk, dan zijn de Henra trailers een absolute aanrader. Daarbij heeft u de keuze uit nieuwe exemplaren, maar we beschikken bij Bouwman Aanhangwagens uiteraard ook over de nodige occasions. Liever een Henra aanhanger huren? Dat kan natuurlijk ook! Vooral wanneer u de keren dat u deze gebruikt op één hand kunt tellen, is het wellicht verstandiger er één te huren. Ook daarvoor kunt u bij Bouwman in Assen terecht! Toch liever een aanhangwagen kopen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en verwelkomen u dan ook graag in onze showroom in Assen.

Henra plateauwagens

Henra plateauwagens zijn de perfecte keuze voor wanneer u op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare transportoplossing. Deze wagens zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat je zonder zorgen al uw ladingen kunt vervoeren. Henra plateauwagens worden vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en vakmanschap. Elk detail van deze wagens is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden. Het sterke stalen frame biedt uitstekende ondersteuning en stabiliteit, terwijl de houten vloer zorgt voor een solide basis voor al uw ladingen. Daarnaast zijn deze wagens voorzien van een uitstekende primer en poedercoating, wat zorgt voor bescherming tegen corrosie en andere externe invloeden. Dit betekent dat je jarenlang kunt vertrouwen op uw Henra trailer, zelfs bij intensief gebruik in diverse weersomstandigheden.

Gesloten bakwagens van Henra

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve gesloten bakwagen? Dan is een Henra bakwagen een absolute aanrader! Met een uitgebreid assortiment aan gesloten bakwagens biedt Henra de perfecte oplossing voor professioneel transport. Of u nu meubels, bouwmaterialen of goederen wilt vervoeren, Henra staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen bent u aan het juiste adres als het gaat om Henra gesloten bakwagens. Wij nodigen u daarom uit om eens vrijblijvend bij ons langs te komen, zodat u onze vloot van zo’n 50 aanhangwagens rustig kunt bekijken.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91