Over ons
menu
Over ons

Over ons

Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanhangwagen specialist sinds 2001

In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens.

Naast aanhangwagens van Saris, Hapert, Anssems, Hulco, Henra, Brian James is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van Stema motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder.

Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwman Aanhangwagens Assen of over één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Bouwman Aanhangwagens Assen, uw specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud aan aanhangwagens.

calendar_month Maak een afspraak >
Over ons
Over ons

Voor de vakman en particulier

Heeft u als bedrijf een aanhanger nodig? Of wilt u toch als particulier iets kopen of huren? In beide gevallen bent u van harte welkom bij Bouwman Aanhangwagens Assen. We hebben een breed klantenbestand; van hoveniers tot de bouwwereld en particulieren. Voor iedere klus hebben wij de juiste aanhanger voor u.

Merken onderhoud

Bouwman Aanhangwagens is specialist op het gebied van aanhangers. In ons enorm ruime assortiment vindt u precies de aanhangwagen die bij u past en die aan uw wensen voldoet. In ons aanbod vindt u betrouwbare merken als Saris, Stema, Hapert, Brian James, Henra en Humbaur.

Het Bouwman team

Wouter Lubbers
Wouter Lubbers

Eigenaar

Richard Giezen
Richard Giezen

Sales & Marketing

Stef de Vries
Stef de Vries

Service monteur

Wesley van Elteren
Wesley van Elteren

Service monteur

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91