Aanhangwagen huren in Assen? Kies voor Bouwman Aanhangwagens
menu
Verhuur

Verhuur

Aanhanger huren in Assen? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres. Met een verhuurvloot van bijna 50 aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens Assen één van de grootste verhuurbedrijven van het Noorden en hebben we ongetwijfeld een aanhangwagen die u kan helpen met uw verhuizing of voor afvoer van groenafval. Daarnaast heeft Bouwman Aanhangwagens Assen ook nog eens de voordeligste tarieven. Zo huurt u al een wagen vanaf €18,- en u betaalt GEEN borg bij Bouwman Aanhangwagens Assen.
Let op! U bent als klant te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het vastzetten van de lading!

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Open wagen enkelas
Open wagen enkelas

Vanaf € 18,-

Details & Huren
Open wagen tandemas
Open wagen tandemas

Vanaf € 30,-

Details & Huren
Kippers
Kippers

Vanaf € 45,-

Details & Huren
Gesloten wagens
Gesloten wagens

Vanaf € 30,-

Details & Huren
Autotrailers
Autotrailers

Vanaf € 55,-

Details & Huren
Motortrailers
Motortrailers

Vanaf € 33,-

Details & Huren
Bagagewagens
Bagagewagens

Vanaf € 85,-

Details & Huren
Paardentrailers
Paardentrailers

Vanaf € 37,-

Details & Huren
Schamelaanhanger
Schamelaanhanger

Vanaf € 55,-

Details & Huren
Verhuur

Aanhangwagen huren?

Bent u op zoek naar een aanhanger verhuurbedrijf in Assen? Dan zit u bij Bouwman Aanhangwagens goed! Wij beschikken namelijk over een groot assortiment aanhangers die u voor zowel een dag als een langere periode kunt huren. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een autotrailer, het huren van een motortrailer, maar uiteraard ook tal van andere aanhangwagens. Bij Bouwman staat kwaliteit voorop en bent u dus verzekerd van een aanhanger die aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoet.

Waarom een aanhanger huren van bij Bouwman Aanhangwagens?

Het huren van een aanhangwagen bij Bouwman Aanhangwagens in Assen, verzekerd u van een aanhangwagen van de juiste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een aanhanger voor particulier gebruikt of voor zakelijke doeleinden, bij Bouwman vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Naast het vervoeren van bijvoorbeeld uw meubels en overige huisraad tijdens een verhuizing, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een Kipper aanhangwagen, ideaal voor het snel kunnen lossen van verschillende materialen. Zowel voor kleine klussen  zijn er open enkelassers te huur en voor het zwaardere werk verschillende tandemassers die u kunt huren.

Wat kost het huren van een aanhangwagen bij Bouwman?

De prijs die u betaalt voor het huren van een aanhangwagen bij Bouwman Aanhangwagens in Assen, is afhankelijk van het type aanhanger dat u zoekt. Zo kunt u bij ons al een auto trailer huren vanaf 50 euro en begint een enkelasser bij 15 euro voor een halve dag. Afhankelijk van de eventuele opties die u kiest, zal de uiteindelijke prijs worden bepaald. Het voordeel van het huren van een aanhanger bij Bouwman, is dat u kunt kiezen voor een dagdeel of een hele dag. Zo hebt u de keuze om een aanhangwagen te huren van 08.00 tot 12.30 of van 12.30 tot 17.00.

Hoe hoog is het eigen risico?

De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van het type aanhanger dat u huurt. Wilt u bijvoorbeeld een bagagewagen huren, dan bedraagt het eigen risico 1000 euro. Kiest u voor het huren van een motortrailer, dan kan dit bedrag oplopen tot 1500 euro, afhankelijk van welk type u kiest. Wel bieden we u de mogelijkheid het eigen risico af te kopen, voor een vast bedrag per dag dat u de aanhangwagen bij ons huurt.

Welk rijbewijs heb ik nog voor het huren van een aanhanger?

Wanneer u een aanhangwagen bij ons wilt huren, dan heeft u hiervoor in bepaalde gevallen een speciaal rijbewijs voor nodig. Om er zeker van te zijn dat u een aanhanger bij ons huurt waarmee u ook mag rijden, leest u hieronder welk rijbewijs u nodig heeft voor welke aanhangwagen.

Rijbewijs B

Als de aanhanger een toegestane maximummassa heeft van 750 kg, dan mag je deze trekken met een regulier rijbewijs B. Is de aanhanger zwaarder dan 750 kg, dan mag je deze nog steeds trekken met een rijbewijs B, op voorwaarde dat het totaalgewicht van de aanhanger en de auto niet boven de 3500 kg uitkomt.

Rijbewijs BE (vanaf 2023)

Als de aanhanger een toegestane maximummassa van meer dan 750 kilogram heeft en het totale maximumgewicht van de combinatie (trekkend voertuig + aanhanger) boven de 3500 kilogram ligt, dan dien je te beschikken over een rijbewijs BE. Met een rijbewijs BE, behaald na 2013, ben je bevoegd om aanhangers te trekken met een maximaal gewicht van 3500 kg (leeggewicht + laadvermogen).

Rijbewijs BE (Na 2013)

Indien je vóór 19 januari 2013 een rijbewijs BE hebt behaald, ben je gemachtigd om elke aanhanger of oplegger te trekken. Het is echter van belang om aandacht te besteden aan de maximale trekhaaklast, deze gegevens zijn te vinden op het kentekenbewijs of in het instructieboekje van je voertuig.

Rijbewijs B+ (met code 96)

Met een rijbewijs B+ (vaak aangeduid als code 96) ben je bevoegd om alle aanhangers te trekken, zolang het gezamenlijke gewicht (het gewicht van het trekkende voertuig plus het volledige gewicht van de aanhanger) niet de 4250 kg overschrijdt.

Aanhanger huren in Assen bij Bouwman Aanhangwagens

Welke klus u ook heeft, voor het huren van een aanhanger in Assen bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres. Twijfelt u welke aanhangwagen u nodig heeft voor uw klus? Dan staan wij uiteraard 6 dagen per week voor u klaar om u onder het genot van een kop koffie te voorzien van een passend advies. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het huren van een aanhanger, kunt u ook verschillende aanhangwagens kopen bij Bouwman! Dus of u nu op zoek bent naar een aanhanger om te huren of om te kopen, kom dan gerust even langs, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91