Afzinkbare Motortrailers kopen | Bouwman Aanhangwagens Assen
menu
Afzinkbare Motortrailers

Afzinkbare motortrailers

Afzinkbare motortrailer nodig? Bekijk hier ons assortiment aan afzinkbare Stema motortrailers. Met deze motortrailers hoeft u nooit meer bang te zijn dat u de motor laat vallen of beschadigd tijdens het oprijden. Het hele platform wordt namelijk hydraulisch naar beneden gebracht, waardoor u uw motor(en) op bodemhoogte op de motortrailer kunt rijden. De afzinkbare motortrailers zijn daarmee uitermate geschikt voor zware motoren. Wil u meer informatie? Klik dan op één van de producten voor een verdere uitleg.

Resultaten filteren
close
Vergelijken

Afzinkbare motortrailer kopen?

Op zoek naar afzinkbare motortrailers? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van afzinkbare motortrailers die het laden en lossen van uw motorfiets een stuk eenvoudiger zullen maken. Door het handige ontwerp kunnen deze trailers eenvoudig worden verlaagd, waardoor u moeiteloos uw motor kunt oprijden en beveiligen. Of u nu een enthousiaste motorrijder bent of uw motor sporadisch vervoert, onze afzinkbare motortrailers bieden de perfecte oplossing voor veilig en gemakkelijk transport. Ontdek ons assortiment afzinkbare motortrailers vandaag nog en maak het vervoeren van uw motor een stuk eenvoudiger.

Motor veilig en stabiel vervoeren met een afzinkbare motortrailer

Veiligheid staat voorop bij het vervoeren van je motor en met afzinkbare motortrailers hoef je je hier geen zorgen over te maken. Deze trailers zijn ontworpen om je motor op een stabiele manier te vervoeren, zodat deze tijdens het transport niet beschadigd raakt. Dankzij het stevige frame van afzinkbare motortrailers en de hoogwaardige materialen kan je met een gerust hart de weg op. Wel kan het in het begin even wennen zijn om een ander type trailer achter je auto te hebben hangen, maar u zult zien dat u hier zo aan gewend bent.

Alternatief voor een trailer met oprijplaten

Wanneer u uw motor wilt vervoeren op een plateauwagen of motortrailer, ontkomt u er natuurlijk niet aan om uw motor met een oprijplaat op de trailer te rijden. Gezien het gewicht van de motor is tillen helaas geen optie. Toch blijkt dat dit voor velen een stuk lastiger is dan ze op voorhand hadden gedacht en vergt de nodige oefening om dit uiteindelijk soepel te laten verlopen. U kunt zich wel voorstellen wat er gebeurt op het moment dat u uw evenwicht verliest en de motor volledig uit balans raakt. Door te kiezen voor één van onze afzinkbare motortrailers, is er niets meer om u zorgen over te maken. Doordat u deze afzinkbare motortrailers door middel van een hydraulische pomp naar beneden kunt laten zakken, is het oprijden van de motor zo geregeld.

Uitgebreid assortiment afzinkbare trailers voor je motor bij Bouwman

Bij Bouwman Aanhangers in Assen bent u aan het juiste adres voor afzinkbare motortrailers en alles op het gebied van aanhangers. Zo beschikken wij over een ruim assortiment motortrailers, waaronder ongeremde motortrailers, geremde motortrailers en ook wheely trailers. Naast een groot assortiment trailers voor je motor, kunt u bij ons ook terecht voor zowel het kopen van een aanhanger als het huren van een aanhanger. Van plateauwagens tot paardentrailers, bij Bouwman in Assen vindt u het allemaal! Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben bij het maken van een keuze als het gaat om afzinkbare motortrailers of één van de vele andere modellen die wij hebben? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs in de showroom.

Veelgestelde vragen over afzinkbare motortrailers

Wat zijn afzinkbare motortrailers?

Afzinkbare motortrailers zijn trailers die kunnen worden verlaagd, waardoor het laden en lossen van een motorfiets eenvoudiger wordt. Hierdoor hoeven er geen oprijplaten te worden gebruikt, zoals dit bij normale motortrailers wel het geval is.

Zijn afzinkbare motortrailers veilig voor het vervoer van mijn motor?

Ja, afzinkbare motortrailers zijn ontworpen om de motor op een stabiele manier te vervoeren en beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Zijn afzinkbare motortrailers gebruiksvriendelijker dan trailers met oprijplaten?

Ja, in tegenstelling tot trailers met oprijplaten hoef je bij afzinkbare motortrailers je motor niet op te rijden zoals je dit bij een normale motortrailer gewend bent. Het oprijden van de motor is eenvoudiger dankzij de hydraulische pomp.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91