Disselboxen kopen? Scoor jouw opbergbox voor de aanhanger!
menu
Disselboxen

Disselboxen

Resultaten filteren
close
Type
Afmetingen
Meer weergeven
Materiaal
Toepassing
Toepassing2
Vergelijken

Disselboxen kopen?

Disselbox nodig? Dan ben je bij Bouwman Aanhangwagens goed! Als je namelijk regelmatig zwaar materiaal of gereedschap moet vervoeren, dan weet je vast als geen ander hoe belangrijk het is dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Het enige nadeel is alleen, dat niet ieder voertuig of in dit geval aanhanger hiervoor geschikt is. Gelukkig is hier een passende oplossing voor en dat zijn disselboxen. Dus ben je op zoek naar een opbergbox voor je aanhanger, dan zit je hier helemaal goed!

Wat zijn disselboxen?

Disselboxen zijn speciale opbergboxen die bevestigd worden aan de dissel van aanhangwagens, caravans, campers of andere voertuigen. Ze bieden extra opbergruimte, zodat je belangrijke spullen altijd bij de hand hebt tijdens het transporteren van goederen. Dit heeft als voordeel dat je alles netjes bij elkaar hebt en dus ook niet bang hoeft te zijn dat het gestolen wordt op het moment dat je ergens even staat te pauzeren. Een disselkist is namelijk voorzien van een slot, zodat er geen spullen uit kunnen worden ontvreemd.

Voordelen van disselboxen

Het gebruik van disselboxen brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgen disselboxen ervoor dat je kostbare spullen veilig en beschermd blijven. Door hun stevige constructie kunnen ze tegen een stootje en zijn ze bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en stof. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je gereedschap beschadigd raakt tijdens het vervoer. Daarnaast creëren disselboxen extra opbergruimte. Dit is vooral handig wanneer je voertuig niet veel opbergruimte heeft of als je extra spullen moet meenemen. Denk bijvoorbeeld aan materiaal voor klussen op locatie of kampeerspullen tijdens een vakantie met de caravan. Een ander voordeel van disselboxen is dat ze zorgen voor een betere gewichtsverdeling. Doordat je het gewicht van je lading verdeelt over de dissel en de achterkant van je voertuig, verbeter je de stabiliteit tijdens het rijden. Dit draagt bij aan een veilige en comfortabele reis.

Toepassingen van disselboxen

Disselboxen worden veel gebruikt in verschillende branches en situaties. Zo zijn ze populair onder bouwvakkers, omdat ze gemakkelijk gereedschap en andere benodigdheden kunnen meenemen naar verschillende bouwplaatsen. Ook tuiniers en hoveniers maken graag gebruik van disselboxen, omdat ze hierin hun tuingereedschap en andere materialen kunnen opbergen. Daarnaast zijn disselboxen erg handig voor vakantiegangers. Als je regelmatig met een caravan op pad gaat, weet je waarschijnlijk hoe lastig het kan zijn om genoeg opbergruimte te hebben. Met een disselbox creëer je gemakkelijk extra ruimte voor het meenemen van je spullen die anders niet hadden gepast.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91