Motortrailer huren? Vanaf 30,- per dag bij Bouwman aanhangwagens in Assen
menu
Motortrailers huren

Motortrailers huren

Motortrailer huren? Bouwman Aanhangwagens is dé expert op het gebied van de motortrailer. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van motortrailers. In onze vloot vindt u motortrailers in alle soorten en maten, met groottes van 1 tot wel 6 motoren. Het aanbod aan motortrailers is zo breed, dat iedereen een geschikte trailer kan vinden. We zijn zelf motorrijders en kennen daardoor de markt. Met een motoraanhanger neemt u uw motor gemakkelijk mee op vakantie of naar een evenement. Of u hiervoor een motortrailer wilt huren of kopen is aan u. Wij leveren onze huur trailers professioneel af; dat wil zeggen: compleet met spanbanden, disselslot, reservewiel . Kom snel kijken in onze showroom, de koffie staat altijd klaar!

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Motoraanhanger huren bij Bouwman

Wilt u uw motor op een veilige en verantwoorde manier van A naar B kunnen vervoeren? Dan biedt het huren van een motoraanhanger uitkomst. Met onze motortrailers kunt u veilig één of meerdere motoren voeren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze tijdens het transport beschadigd zullen raken. Niet alleen voor de kleine ritjes is een motortrailer ideaal, maar ook wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hoe fijn is het om uw motor(en) veilig mee te kunnen nemen op uw gehuurde motortrailer zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weer en ook de vermoeidheid die vooral op een motor na de nodige kilometers te hebben gereden, toe kan slaan? Bij Bouwman Aanhangwagens huurt u al een motortrailer vanaf €30,- per dag of €120,- voor een hele week. Huurt u nu regelmatig een motortrailer? Dan is het kopen van een motortrailer ook een optie.

Huur een motortrailer voor meerdere motoren

Motortrailer huren voor meerdere motoren? Dat kan! Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen beschikken we over een ruime vloot te huren motortrailers, geschikt voor één, twee tot zelfs zes motoren. Liever een gesloten wagen huren? Dat kan ook! Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw motor wordt blootgesteld aan het weer buiten. Het voordeel aan het huren van een motortrailer voor meerdere motoren, is dat u ze gemakkelijk en snel voor verschillende doeleinden van A naar B kunt verplaatsen. Dat geldt niet alleen voor wanneer u met een groep vrienden voornemens bent te gaan rijden, maar ook wanneer u bijvoorbeeld mee wilt doen aan een motorrally of voor zakelijke doeleinden meerdere motoren tegelijk moet kunnen afleveren.

Welke rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een motortrailer?

Bij Bouwman Aanhangwagens kunt u verschillende motortrailers huren. Geschikt voor het vervoer van één motor tot het vervoeren van tot wel 6 motoren. Belangrijk is dus wel dat u beschikt over het juiste rijbewijs om veilig en verantwoord de weg op te mogen. Voor het huren van de meeste motortrailers is rijbewijs B voldoende, maar wilt u een motortrailer voor 4 tot 6 motoren huren, dan dient u in het bezit te zijn van rijbewijs BE. Wij vragen u daarom dan ook altijd uw rijbewijs aan ons te laten zien, zodat we er zeker van zijn dat u beschikt over de juiste vaardigheden om de motortrailer veilig te kunnen vervoeren. Mocht u het koppelen lastig vinden, dan helpen wij u daar uiteraard graag bij! Dus wilt u een motoraanhangwagen huren?Kom dan langs bij ons in Assen of reserveer uw trailer online. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag bij het kiezen van de juiste trailer voor uw motoren.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91