Aanhangwagen leasen? Bouwman Aanhangwagens in Assen
menu
Lease mogelijkheden

Lease mogelijkheden

Bouwman Aanhangwagens biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van financieringen van aanhangwagens.

Equipment Lease is er voor de aanschaf van uw nieuwe aanhangwagen of ander bedrijfsmiddel. Met deze zakelijke financieringsvorm bent u direct economisch eigenaar, u kunt de middelen op de balans activeren en hoeft uw liquiditeit niet aan te spreken. De hoogte van rente en het maandbedrag zijn vast en u kunt een aanbetaling doen om de maandelijkse kosten te verlagen. Met de mogelijkheid van investerings-, rente- en btw-aftrek is Equipment Lease de optimale investering.

Vanuit Bouwman Aanhangwagens hebben we een Full Service Onderhoudscontract welke we in de lease kunnen opnemen, Als klant bent u dan voor de gehele leaseperiode voorzien van onderhoud en GEEN extra onderhoudskosten. Informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen Equipment Lease via Bouwman Aanhangwagens
  • Maandelijks vaste rente en aflossing
  • Activering van het bedrijfsmiddel op uw balans
  • Geen liquiditeitsverlies binnen uw onderneming
  • Mogelijkheid van investerings-, rente- en btw-aftrek
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
  • Geschikt voor alle aanhangwagens en andere bedrijfsapparatuur
  • All-In Service contracten, voor de gehele periode de aanhangwagen in onderhoud tegen een scherp maandtarief
calculate Bereken maandbedrag
request_quote Lease aanvragen

Deze calculator helpt u om eenvoudig en snel het maandbedrag te berekenen voor de financiering van uw aanhangwagen.


Hoe bereken ik mijn maandbedrag?

Financiert u particulier, kies dan het doel en de gewenste looptijd. U ziet direct het maandbedrag en u kunt dit beïnvloeden met de looptijd: hoe sneller u wilt aflossen, hoe hoger het maandbedrag uiteraard zal zijn. U kunt kiezen voor een aanbetaling en/of slottermijn, maar dit is niet verplicht. Doet u een aanbetaling, bijvoorbeeld het inruilbedrag van uw huidige auto, dan wordt het maandbedrag lager. Datzelfde gebeurt bij een slottermijn. Dit is een bedrag dat u helemaal aan het eind van de looptijd betaalt, u lost daarvan niets af en betaalt er alleen rente over. Bij een looptijd langer dan 60 maanden is een slottermijn niet mogelijk.

Bij een zakelijke financiering kunt u de BTW niet meefinancieren. Deze betaalt u zelf bij aankoop en vordert u terug bij de Belastingdienst. De calculator haalt de BTW vanzelf van de kredietsom af.

Welke slottermijn moet ik hanteren?

Het is helemaal aan u of u een slottermijn in de lening opneemt en hoe hoog die is. Een slottermijn is alleen mogelijk bij de financiering van een auto! U verlaagt er het maandbedrag mee, maar besef dat u het bedrag uiteindelijk toch betaalt, aan het eind van de looptijd. De slottermijn is als een uitgestelde betaling: geen aflossing, wel rente. Vul gerust wat bedragen in en bekijk het effect.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91