Bagagewagen huren? Voordelig vanaf €95,- per week!
menu
Bagagewagens huren

Bagagewagens huren

Bagagewagen huren voor een korte of lange periode? Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen huurt u deze al vanaf € 23,- en betaalt u geen borg! Als u de bagagewagen slechts een paar dagen of zelfs maar een paar uur nodig heeft, dan is het huren de beste oplossing. In het aanbod van Bouwman Aanhangwagens vindt u verschillende soorten aanhangers in de verhuurvloot. Hierdoor is ook voor u een geschikt exemplaar te vinden. Gaat u verhuizen of moet u meubels of apparaten vervoeren? Kies dan voor een aanhangwagen van Bouwman Aanhangwagens!

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Bagagewagen huren voor op vakantie

Wilt u met de auto op vakantie, maar heeft u niet voldoende ruimte om uw bagage in de auto mee te kunnen nemen? Dan biedt een bagagewagen uitkomst. Zo huurt u bij ons al een gesloten bagagewagen voor 95 euro per week. Bij ons betaalt u geen borg en bedraagt het eigen risico 500 euro. Onze bagagewagens zijn overigens casco verzekerd. Zo kunt u zorgeloos met uw bagage achter uw auto de nodige kilometers door heel Europa rijden op weg naar uw uiteindelijke bestemming. Voor wij onze bagagewagens verhuren, worden ze eerst grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Zo weet u altijd zeker dat u veilig de weg op kunt.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een bagagewagen?

Huurt u een bagagewagen om mee te nemen op vakantie? Dan heeft u daar uw B rijbewijs voor nodig. Belangrijk is wel dat u uw rijbewijs kunt tonen tijdens het afhalen van de aanhangwagen. Dit geldt niet alleen voor onze bagagewagens, maar ook voor het huren van een aanhangwagen in een andere categorie. Ook wanneer u uw motor mee wilt nemen, bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons niet alleen een bagagewagen huren, maar kunt u ook een motortrailer huren om één, twee of zelfs drie motoren mee te kunnen nemen op vakantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of u wel beschikt over het juiste rijbewijs.

Eerst huren dan kopen

Gaat u regelmatig met de auto op vakantie en twijfelt u al een tijdje zelf een bagagewagen aan te schaffen? Dan kunt u natuurlijk beter eerst een bagage aanhangwagen huren! Zo kunt u namelijk eerst rustig bepalen of dit iets voor u is en kunt u naderhand een keuze maken. Ook voor het kopen van een aanhangwagen bent u bij Bouwman Aanhangwagen in Assen op de juiste plek! Wij beschikken naast onze verhuurvloot, ook over een ruim aanbod aan aanhangwagens die we verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor kippers aanhangwagens, voor het eenvoudig laden en lossen van grotere ladingen, maar we beschikken ook over verschillende bakwagens, plateauwagens en transportwagens. Heeft u nu een mooie aanhangwagen gezien, maar twijfelt u nog of heeft u wat advies nodig? Kom dan gerust langs bij ons in Assen. 6 dagen per week staan wij voor u klaar en helpen we u graag met het vinden van de juiste aanhangwagen.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91