Geremde motortrailers Kopen? | Bouwman Aanhangwagens
menu
Geremde Motortrailers

Geremde Motortrailers

De geremde motortrailers van Stema in ons assortiment zijn ideaal voor iedere bestuurder. In ons ruime assortiment vindt u trailers voor zowel 2 als 3 motoren, met laadvermogens van 850 kg tot wel 1500 kg. Deze motortrailers hebben een eigen remsysteem, wat zorgt voor stabieler weggedrag tijdens het rijden en een aanzienlijk verkorte remweg. Daarnaast mag u met een geremde aanhangwagen meer trekken dan een aanhangwagen zonder remsysteem.

Resultaten filteren
close
Merk
Breedte
Lengte
Max. laadvermogen
Netto laadvermogen
Meer weergeven
Vergelijken

Geremde motortrailer kopen?

De geremde motortrailers bij Bouwman Aanhangwagens in Assen zijn voorzien van een remsysteem op de as. Dit heeft als voordeel dat u een stuk prettiger rijdt, vooral wanneer u slechts enkele keren per jaar met de motortrailer de weg opgaat. Naast een remsysteem op de as, zijn de meest geremde motortrailers ook voorzien van een oploopremsysteem. Dit heeft als voordeel dat de motortrailer zelf kan remmen op het moment dat ook het trekkende voertuig remt. Naast een uitgebreide collectie geremde motortrailers, beschikken wij ook over een ruim aanbod ongeremde motortrailers. Dus wilt u uw motor op een veilige en comfortabele manier kunnen vervoeren, kom dan eens vrijblijvend langs om ons uitgebreide assortiment geremde motoraanhangers te bekijken.

Verschillende varianten geremde trailers voor de motor

Bij Bouwman Aanhangwagens beschikken we over een ruim assortiment geremde trailers voor ieder type motor. Bent u op zoek naar een trailer om één of meerdere motoren veilig te kunnen vervoeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen vindt u bij ons verschillende soorten open motortrailers, maar we beschikken ook over meerdere gesloten motortrailers. Dit heeft als voordeel dat uw motor tijdens het transport volledig beschermd is tegen regen, wind en andere invloeden van buitenaf. Wilt u graag van alle gemakken voorzien zijn, kies dan voor een afzinkbare motortrailer, zodat u uw motor niet eerder over een oprijplaat op de trailer hoeft te duwen. Wilt u weten welke motortrailer het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken wat u precies zoekt.

Veilig en multifunctioneel

Als het gaat om het vervoeren van uw motor, dan staat veiligheid voorop. Doordat deze geremde motor zelf de functionaliteit heeft om te remmen, is uw remweg vele malen korter, wat ervoor zorgt dat de wegligging een stuk stabieler is en u sneller stilstaat mocht dit nodig zijn. Naast dat onze geremde motoraanhangers ontzettend veilig zijn, kunt u ze ook gebruiken voor het vervoeren van andere attributen. Door de opklapbare randen, kunt u de trailer ook gebruiken als bakwagen. Dit heeft als voordeel dat u uw nieuwe aanwinst multifunctioneel kunt inzetten en dus ook naast het vervoeren van uw motoren kunt gebruiken. Heeft u vragen of wilt u ons uitgebreide wagenpark met eigen ogen bekijken, daar bent u 6 dagen per week welkom bij ons in Assen. Daar vindt u naast verschillende geremde motortrailers, ook tal van andere aanhangwagens, zowel voor de verhuur, als verkoop. De koffie staat altijd voor u klaar!

Veelgestelde vragen over geremde motortrailers

Wat zijn de voordelen van een geremde motortrailer?

Een geremde motortrailer zorgt voor een prettigere rijervaring en een kortere remweg, waardoor de wegligging stabieler is en u sneller kunt stoppen indien nodig.

Hebben jullie verschillende soorten geremde motortrailers?

Ja, bij Bouwman Aanhangwagens hebben we diverse varianten geremde trailers voor ieder type motor, zoals open en gesloten trailers.

Is het mogelijk om gemakkelijk mijn motor op de trailer te laden?

Als u graag alle gemakken wilt, kunt u kiezen voor een afzinkbare motortrailer. Hierdoor hoeft u uw motor niet over een oprijplaat te duwen.

 

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91