Ongeremde Motortrailers Kopen? | Bouwman Aanhangwagens Assen
menu
Ongeremde Motortrailers

Ongeremde motortrailers

Ongeremde motortrailers vind je bij Bouwman Aanhangwagens in Assen. Bekijk hier ons ruime assortiment aan motortrailers. Ongeremde motortrailers mogen, door het ontbreken van een eigen remmechanisme, een maximaal totaal gewicht van 750 kg hebben. Kijk bij de specificaties van de trailers om te zien wat dit betekent voor de laadvermogens van de verschillende types. Onze ongeremde motortrailers zijn compact en gemakkelijk in gebruik. Heeft u er vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Resultaten filteren
close
Merk
Breedte
Lengte
Meer weergeven
Vergelijken

Ongeremde motortrailers kopen bij Bouwman Aanhangwagens

Bent u op zoek naar een ongeremde motortrailer? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres. Naast een uitgebreide collectie geremde motortrailers, kunt u bij ons ook terecht voor een geremde trailer voor uw motoren. Door te kiezen voor een ongeremde motortrailer, hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van het remsysteem en is het verbruik van het voertuig voor de trailer door het lagere gewicht vele malen lager. Voor het vervoeren van een lichte motor zijn deze trailers dus bij uitstek geschikt. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen, geschikt voor het vervoeren van één of meerdere motoren.

Motortrailer ongeremd voor extra stabiliteit

Het vervoeren van motoren is een zorgvuldige klus. U zit er namelijk niet op te wachten dat uw motor om wat voor reden dan ook beschadigd raakt tijdens het vervoer ervan. Door te investeren in een kwalitatief hoogwaardige motortrailer, bent u verzekerd van de juiste stabiliteit op de weg en het op een goede manier bevestigen van uw motor zodat deze weinig tot geen speling heeft tijdens het transport. Naast de normale ongeremde motortrailers, kunt u bij ons ook terecht voor een afzinkbare motortrailer. Dit heeft als voordeel dat u geen gebruik hoeft te maken van oprijplaten om uw motoren op de trailer te zetten. Vervoert u sporadisch een motor, dan biedt ook een wheely trailer uitkomst. Deze kleine compacte trailers bevestigd u gemakkelijk en snel achter uw auto en zijn ook gemakkelijk op te bergen in de schuur of achterthuis. Houd er alleen wel rekening mee dat u deze trailer, in tegenstelling tot de bakwagens, niet voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals het vervoeren van meubels, afval of andere objecten.

Erde motortrailer ongeremd

Bent u op zoek naar een Erde motortrailer ongeremd? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens Assen aan het juiste adres! Bij ons vindt u ruim 50 aanhangwagens, geschikt voor zowel particulier gebruik als professioneel transport. Of u nu op zoek bent naar een open bak, kipper, plateauwagen of gesloten aanhanger, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aanhangers aan, zodat u altijd het perfecte voertuig heeft voor uw specifieke wensen en eisen.

Onze aanhangers zijn van het merk Erde; een bekend en betrouwbaar merk in de branche. Erde staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij onze samenwerking met Erde kunnen wij u altijd de beste Erde aanhangwagen bieden. Mocht de ongeremde aanhangwagen die u zoekt niet op de website staan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als wij weten wat u zoekt, gaan wij voor u aan de slag om de geschikte aanhangwagen te vinden.

Kom langs in de showroom

Bij Bouwman Aanhangers in Assen staat de koffie altijd voor u klaar! Mocht u een vraag hebben over een bepaalde type aanhanger, schroom dan niet ons te bellen, te mailen of gewoon even langs te komen in onze showroom, waar we 6 dagen per week voor u klaarstaan. Het aanschaffen van een ongeremde motortrailer of een van de vele andere aanhangwagens die u bij ons vindt, is voor de meesten geen dagelijkse kost. Om ervoor te zorgen dat u kiest voor een aanhanger die aan alle behoeften voldoet, helpen we u graag mee een keuze te maken die volledig aansluit bij uw wensen.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91