Verkoop aanhangwagens Assen

Van bakwagen tot machinetransporters; wij zijn van alle markten thuis. Bouwman Aanhangwagens is dé specialist in aanhangwagens en motortrailers. Naast verhuur zijn wij gespecialiseerd in verkoop. In ons ruime assortiment vindt u altijd de aanhanger voor het transport dat u zoekt.

Aanhangwagens verhuur
Aanhangwagens
Aanhangwagens verkoop
Motortrailers
Onderdelen

Ruim aanbod aanhangwagens

Wat voor aanhanger u ook zoekt, wij beschikken over een ruim aanbod. Wij verkopen betrouwbare merken zoals Saris, Stema, Hapert en Brian James. Naast diverse merken bieden wij ook verschillende modellen zoals plateauwagens, machinetransporters of een gesloten enkelas. Door ons ruime aanbod vindt u altijd de aanhanger die u zoekt.

Hoge kwaliteit, onderhoud en service

Alle aanhangwagens uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Onze specialisten zorgen ervoor dat de aanhangers in uitstekende staat verkeren, zodat u veilig de weg op kunt. Om die veiligheid te waarborgen bieden wij de service om uw aanhanger bij ons te laten nakijken. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt onderhouden en is voorzien van een certificering zoals VCA.

Aanhangwagen aanschaffen

Welke aanhanger het beste geschikt is voor u, hangt natuurlijk af van waar u hem voor wilt gebruiken. Wilt u spullen vervoeren, of is het bijvoorbeeld van belang dat er een voertuig vervoerd kan worden? In ons aanbod vindt u aanhangers voor verschillende doeleinden. Wij hebben een ruime voorraad, dus kunnen uw nieuwe aanhangwagen snel leveren.

Een greep uit ons assortiment:

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bouwman aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Liever een occasion kopen? Bekijk dan onze occasions. Tevens zijn wij specialist in de verhuur van diverse aanhangwagens. Met een verhuurvloot van rond de 50 aanhangwagens zijn wij één van de grootsten van Nederland.