Aanhangwagen kopen? Bekende merken | Bouwman Aanhangwagens
menu
Verkoop

Verkoop

Een nieuwe aanhanger kopen? Wij van Bouwman Aanhangwagens zijn specialisten als het aankomt op aanhangwagens. Met een ruim aanbod vindt u bij ons altijd een geschikte aanhangwagen die aansluit op uw wensen. Zo vindt u bij ons bakwagens, plateauwagens, kippers, gesloten aanhangers, motortrailers en transporters. Van een kleine aanhangwagen met een maximaal laadvermogen van 750 kilogram tot een tandemas of transporter. Het maakt niet uit wat voor aanhanger u zoekt, bij Bouwman Aanhangwagens bent u aan het juiste adres. We hebben een ruime voorraad, dus u gaat snel de weg op met uw nieuwe aanhanger.

Aanhanger kopen?

Nieuwe of gebruikte aanhanger kopen? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres! Welke aanhanger het beste geschikt is voor u, hangt natuurlijk af van waar u hem voor wilt gebruiken. Wilt u spullen vervoeren, of is het bijvoorbeeld van belang dat een voertuig vervoerd kan worden? In ons aanbod vindt u nieuwe aanhangers en ook occasions voor verschillende doeleinden. Wij hebben een ruime voorraad, dus kunnen uw nieuwe aanhangwagen snel leveren. Neem daarom gerust even een kijkje op de website of kom bij ons langs in Assen. Niet alleen vindt u een ruim aanbod aanhangers, maar staat ook de koffie altijd voor u klaar.

Uitgebreid aanbod aanhangwagens

Bij Bouwman Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten aanhangwagens van bekende merken zoals Saris, Hapert, Henra, Hulco, Anssems, Stema, Brian James Trailers, Acebikes en alles wat daar bij hoort. Zo kunt u bij ons terecht voor aanhangers van verschillende soorten en maten en ieder met zijn eigen specifieke specificaties, passen bij hetgeen waarvoor u de aanhanger wilt gebruiken. Al onze aanhangers zijn voorzien van een uitgebreide specificatie, waarin precies staat aangegeven wat u van deze aanhangers mag verwachten. Zo kunt u kiezen voor een plateauwagen voor het vervoeren van grote spullen, maar we beschikken ook over een enorm assortiment kippers, die het laden en lossen van zand, stenen en andere materialen een stuk eenvoudiger maakt. 

Hoge kwaliteit aanhangers, onderhoud en service

Alle aanhangers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en verkeren in uitstekende staat. Onze specialisten zorgen er zo voor dat u veilig de weg op gaat. Om ervoor te zorgen dat u veilig blijft rijden, kunt u bij ons uw aanhangwagen laten nakijken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Bouwman Aanhangwagens is aangesloten bij BOVAG, waardoor u ervan op aan kunt dat uw aanhanger op de juiste wijze wordt onderhouden en gerepareerd.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91