Verkoop
menu
Verkoop

Verkoop

Een nieuwe aanhanger kopen? Wij van Bouwman Aanhangwagens zijn specialisten als het aankomt op aanhangwagens. Met een ruim aanbod vindt u bij ons altijd een geschikte aanhangwagen die aansluit op uw wensen. Zo vindt u bij ons bakwagens, plateauwagens, kippers, gesloten aanhangers en transporters. Van een kleine aanhangwagen met een maximaal laadvermogen van 750 kilogram tot een tandemas of transporter. Het maakt niet uit wat voor aanhanger u zoekt, bij Bouwman Aanhangwagens bent u aan het juiste adres. We hebben een ruime voorraad, dus u gaat snel de weg op met uw nieuwe aanhanger.

Welke aanhanger het beste geschikt is voor u, hangt natuurlijk af van waar u hem voor wilt gebruiken. Wilt u spullen vervoeren, of is het bijvoorbeeld van belang dat een voertuig vervoerd kan worden? In ons aanbod vindt u aanhangers voor verschillende doeleinden. Wij hebben een ruime voorraad, dus kunnen uw nieuwe aanhangwagen snel leveren.

Hoge kwaliteit aanhangers, onderhoud en service

Alle aanhangers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en verkeren in uitstekende staat. Onze specialisten zorgen er zo voor dat u veilig de weg op gaat. Om ervoor te zorgen dat u veilig blijft rijden, kunt u bij ons uw aanhangwagen laten nakijken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Bouwman Aanhangwagens is aangesloten bij BOVAG, waardoor u ervan op aan kunt dat uw aanhanger op de juiste wijze wordt onderhouden en gerepareerd.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91