Gesloten aanhanger huren? Vanaf €23,- bij Bouwman in Assen!
menu
Gesloten wagens huren

Gesloten wagens huren

Gesloten aanhanger huren voor een korte of lange periode? Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen huurt u deze al vanaf € 23,- en betaalt u geen borg! Als u de aanhangwagen slechts een paar dagen of zelfs maar een paar uur nodig heeft, dan is het huren de beste oplossing. In het aanbod van Bouwman Aanhangwagens vindt u verschillende soorten aanhangers in de verhuurvloot. Hierdoor is ook voor u een geschikt exemplaar te vinden. Gaat u verhuizen of moet u meubels of apparaten vervoeren? Kies dan voor een aanhangwagen van Bouwman Aanhangwagens!

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Gesloten aanhangwagen huren

Het huren van een gesloten aanhangwagen is ideaal voor vrijwel iedere klus. Zo zijn onze gesloten wagens bij uitstek geschikt voor het verhuizen van uw volledige huisraad en eventuele andere apparatuur. Uiteraard zijn er daarnaast nog tal van andere voordelen voor het huren van een gesloten aanhangwagen. Stel dat u met uw bedrijf behoefte heeft aan een tijdelijke oplossing voor het vervoeren van goederen van A naar B, dan is het tijdelijk huren van een gesloten aanhanger de perfecte manier om dit niet alleen op een veilige manier te kunnen doen, maar bespaart het u ook flink in de kosten. Uiteraard kunt u niet alleen terecht bij Bouwman Aanhangwagens voor het huren van een aanhangwagen, maar kunt u bij ons ook verschillende aanhangwagens kopen.

Aanhangwagen huren met huif

Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten gesloten aanhangwagens. Naast de aanhangwagens met vaste wanden, kunt u ook een aanhangwagen met huif huren. Kies u voor een aanhangwagen met huif, dan beschikt deze over een flexibel doek, waardoor de aanhangwagen niet volledig is afgesloten. Dit biedt u de mogelijkheid om grotere goederen te kunnen vervoeren, daar waar u met de standaard gesloten aanhangers beperkt bent tot de maximale inhoud van de bak zelf. Twijfelt u of het huren van een aanhanger met huif iets voor u is? Kom dan gerust vrijblijvend bij ons langs of neem contact met ons op voor een passend advies.

Dichte aanhangwagen huren bij Bouwman Aanhangwagens

Wilt u een dichte aanhangwagen huren voor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over verschillende soort aanhangwagens, geschikt voor zowel kleine als grote klussen. Zo kunt u een enkelasser, maar ook een ander type aanhangwagen huren. Zo kunt u bij ons een dichte aanhanger huren voor een halve dag, hele dag, maar ook een weekend of hele week. Standaard beschikken onze gesloten wagens over een 13 polige Jaeger stekker, maar bieden wij u ook de mogelijkheid om een 7 polige stekker te huren mocht uw auto hierover beschikken.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91