Kipper huren? Kiep aanhangwagen voor iedere klus! Vanaf 40,-
menu
Kippers huren

Kippers huren

Kipper aanhangwagens huren? Maak het transport van zand, tuinafval en bouwmaterialen eenvoudig en kies voor een kipper. Onze kiepaanhangers zorgen ervoor dat u het afval eenvoudig vervoert en lost. U kunt de laadbak van een kipper namelijk laten kantelen, waardoor u de lading precies op de plek krijgt waar u het nodig heeft, zonder dit handmatig te hoeven verslepen. Bij Bouwman Aanhangwagens Assen kunt u voordelig een kipper aanhangwagen huren vanaf €40,- en zonder borg. Wilt u een kipper huren? Bekijk dan hieronder de beschikbare kipper aanhangwagens uit onze vloot en huur direct een aanhangwagen voor uw klus.

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Kipper aanhanger huren

Het huren van een kipper aanhanger is bij uitstek geschikt voor het laden en lossen van losse ladingen. Hierbij moet u denken aan zand, planten, tegels en dergelijke goederen. Het voordeel van een kipper is dat u de laadbak kunt laten ‘kiepen’ waardoor u dus niet zelf uw lading uit de bak hoeft te scheppen. Dit heeft als voordeel dat u een stuk efficiënter te werk kunt gaan en de laden op iedere gewenste plek kunt (laten) lossen. Een kipper huren is dus de perfecte manier, wanneer u sporadisch een lading eenvoudig en snel wilt kunnen lossen. Lost u regelmatig een losse lading, dan is een kipper kopen een betere optie. 

Elektrische kipper huren

Wilt u uw lading gemakkelijk en snel kunnen lossen, dan biedt het huren van een elektrische kipper uitkomst! Onze tandemas elektrische kipper maakt het vervoeren van zand, snoei- of tuinafval een stuk eenvoudiger. Zo hoeft u niet te pompen, maar kunt u met een druk op de knop de laadbak laten kiepen. Om uw lading veilig te kunnen vervoeren, is het verplicht een gaaskleed over de aanhanger te spannen, die overigens keurig door Bouwman Aanhangwagens wordt bijgeleverd. Is het huren van een kipper nu iets te veel van het goede en heeft u bijvoorbeeld wat kleiner huis, tuin en keukenafval? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een enkelasser.

Kiep aanhanger huren in Assen bij Bouwman Aanhangwagens

Een kiep aanhanger huren is perfect voor iedere klus! Vooral wanneer u losse goederen moet vervoeren, is het huren van een kipper perfect om snel en efficiënt te werk te kunnen gaan. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven die sporadisch een kipper nodig hebben. Zo huurt u bij ons al een kipper vanaf €40,- voor een halve dag. Mocht u vrijblijvend advies willen of ons volledige aanbod te huren aanhangwagens bekijken? Kom dan gerust bij ons langs! Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste aanhangwagen!

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91