Kippers aanhanger kopen? Bouwman Aanhangwagen
menu
Kippers

Kippers aanhangwagens

Kippers aanhangwagens zijn de beste keuze voor iedere klus! Deze betrouwbare aanhangwagens van Hapert, Saris, Henra of Brian James kunnen flink beladen worden en hebben geen moeite met het ontladen. De bak van deze kiep aanhangwagen kan simpelweg omhoog worden gekiept en de lading schuift precies naar waar u hem hebben wilt. Wilt u een kipper aanhangwagen kopen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bekijk per kipper welke specificaties ze hebben. Twijfel je ergens over of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op of kom langs in Assen.

Resultaten filteren
close
Gewicht
Merk
As
Kipbaarheid
Lengte
Meer weergeven
Breedte
Meer weergeven
Max. laadvermogen
Meer weergeven
Vergelijken

Kippers aanhanger kopen

Kippers aanhanger kopen? De ideale aanhanger die je een hele hoop werk uit handen neemt! De meeste aanhangers, zoals we deze kennen, zijn voorzien van een standaard laadbak, waarin u gemakkelijk goederen kunt vervoeren. Niet bepaald innovatief te noemen in de huidige tijd. Met de komst van de kippers aanhangwagens is daar verandering in gekomen. Deze aanhangers zijn namelijk dusdanig ontworpen, dat de laadbak omhoog kan worden getild, waardoor de lading eenvoudig kan worden gelost. Door het dubbele chassis met de hydrauliek, kan op een relatief eenvoudige manier de complete laadvloer van de kipper worden gelift. Daarbij heb je de keuze uit een volledig electrisch systeem, maar kan het ook door middel van een handpomp. Dus wilt u een kippers aanhanger kopen, denkt u dan goed na over de verschillende opties.

Saris Kipper aanhanger

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige kipper, dan is de Saris kipper een absolute aanrader. Deze aanhangwagens zijn verkrijgbaar als enkelasser, waardoor het zowel voor- als achteruit rijden een stuk eenvoudiger is. Houd er alleen wel rekening mee dat het laadvermogen van een enkelasser lager ligt, dan wanneer u kiest voor een tandemasser kipper aanhangwagen van Saris. Afhankelijk van de hoeveelheid die u wilt vervoeren, is er altijd wel een aanhangwagen te vinden die voldoet aan uw specifieke wensen.

Hapert kipper aanhangwagen

Hapert kipper aanhangwagens staan garant voor gemak en kwaliteit. Heeft u geen zin of tijd om honderden kilo’s zand of stenen te moeten laden en lossen door middel van een schep? Dan biedt de Hapert kipper aanhangwagen uitkomst. Deze plateauwagens zijn voorzien van een elektrisch of handmatig systeem, waarmee de laadbak volledig omhoog kan worden gedaan, waardoor de laden binnen enkele seconden volledig uit de aanhangwagen is. Dit zorgt er niet alleen voor dat u een stuk sneller bent, maar scheelt ook een hoop fysieke inspanning.

Kippers kiep aanhangwagens bij Bouwman Aanhangwagens

Ben u op zoek naar een kiep aanhangwagen om uw lading gemakkelijk te kunnen lossen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwman Aanhangwagens beschikt namelijk over een uitgebreid aanbod kippers, geschikt voor iedere klus. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een kipper, maar kunt u ook kippers huren voor een eenmalige klus. Kom gerust eens langs om ons volledige aanbod aanhangwagens te kunnen bekijken. Niet alleen staan wij 6 dagen per week voor u klaar, maar onze koffie uiteraard ook!

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91