Open Tandemasser huren? V.a. 27,- Bij Bouwman in Assen
menu
Open wagen tandemas huren

Open wagen tandemas huren

Tandemasser huren? Dan zit je hier goed! De open wagen tandemas is de ideale aanhangwagen voor uw klus. Dankzij de dubbele as hebben deze bakwagen meer stevigheid. Dit maakt ze praktisch, robuust en veilig in gebruik. Met deze aanhanger beschikt u over een betrouwbare partner om uw werkzaamheden mee uit te voeren. Functionaliteit gaat hier perfect samen met comfort. In onze verhuurvloot vindt u diverse open tandemas plateauwagen met wielen onder de wagen. Ze hebben een vlakke laadvloer met neerklapbare borden. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar om de aanhangwagen mee uit te breiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Tandemasser huren

Gaat u verhuizen of moet u goederen van A naar B vervoeren en wilt u een open tandemasser aanhangwagen ofwel een dubbelasser huren? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres! Onze verhuurvloot bestaat uit bijna 50 aanhangwagen, waaronder dus ook een tandemasser. Het huren van een tandemasser is vooral geschikt voor zwaardere en grotere ladingen. Zo huurt u bij ons al een tandemasser vanaf 27,-. Afhankelijk van de laden die u wilt kunnen vervoeren, beschikken wij over verschillende formaten dubbelassers. U kunt bij ons terecht voor een aanhanger onder de 3 meter, maar we beschikken ook over grotere aanhangers van tot wel 5 meter lang.

Een ruim aanbod aan tandemas aanhangwagens

Wanneer je gaat verhuizen of goederen wilt vervoeren, is het belangrijk om de juiste aanhangwagen te kiezen. Een open tandemasser  kan hierbij uitkomst bieden. Deze aanhangers hebben twee assen, waardoor ze extra stabiel zijn en meer gewicht kunnen dragen. Bij het huren van een tandemasser  heb je keuze uit diverse modellen en formaten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een open tandemasser met zijwanden of juist zonder zijwanden. Ook zijn er varianten met een huif beschikbaar, die je lading beschermt tegen weersinvloeden. Daarnaast zijn er tandemas aanhangwagens met verschillende laadvermogens, zodat u altijd de geschikte aanhanger kunt vinden voor uw specifieke behoeften.

Welke rijbewijs heb je nodig voor een tandemasser

Voor het mogen trekken van een tandemasser heb je een B-E  rijbewijs nodig.

Verschillende aanhangers huren bij Bouwman Aanhangwagens

Wilt u een aanhanger huren? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres! Niet alleen voor het huren van een tandemasser zit u bij ons goed, maar ook voor het huren van een autotrailer of het huren van een kippers aanhangwagen kunt u bij ons terecht. Liever een aanhanger kopen? Dat kan ook! Wij beschikken niet alleen over een enorm aanbod te huren aanhangers, maar ook over de nodige modellen die te koop staan. Dus bent u op zoek naar een aanhangwagen? Kom dan gerust bij ons langs in Assen of neem een kijkje op de website. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en voorzien u graag vrijblijvend van een passend advies.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91