Paardentrailer huren in Assen? Bouwman Aanhangwagens
menu
Paardentrailers huren

Paardentrailers huren

Wilt u graag een paardentrailer huren? Met een paardentrailer van Bouwman Aanhangwagens vervoert u uw paard veilig en vertrouwd van en naar paardenshows, maneges, stallen etc. Heeft u slechts een paar dagen een paardentrailer nodig? Of heeft u ‘m eigenlijk maar voor één ritje nodig? Dan is het huren van een paardentrailer een stuk goedkoper dan de aanschaf van één! Daarom kunt u bij ons een paardentrailer van hoge kwaliteit huren. Bekijk de trailer hieronder en reserveer ‘m eenvoudig. Wilt u liever meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Vervoer je paard veilig en huur een paardentrailer

Wanneer u in het bezit bent van een paard, dan zult u af en toe een keer een paardentrailer nodig hebben. Omdat de kosten voor het kopen ervan flink in de papieren kunnen lopen en vaak ook helemaal niet nodig zijn, biedt het huren van een paardentrailer uitkomst. Vooral omdat u deze trailer enkel en alleen gebruikt voor bijvoorbeeld een ritje naar de dierenarts of naar een springwedstrijd. U kunt er dan veel beter voor kiezen om voor die keren een paardentrailer te huren in plaats van er een te kopen. Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen beschikken we over een ruim aanbod paardentrailers, geschikt voor het veilig kunnen vervoeren van uw paard. De prijs voor het huren van een paardentrailer is vanaf 32,50. Voor de prijs kunt u de paardentrailer een halve dag huren. Heeft u deze langer nodig, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Hoe zet je een paard vast in een paardentrailer?

Heeft u een paardentrailer gehuurd om uw paard te kunnen vervoeren? Dan is het wel belangrijk dat dit ook veilig gebeurt. Anders dan bij het huren van een aanhanger, komt er bij het bevestigen van een paard net even iets meer kijken. Voordat u begint met het laden van uw paard, is het belangrijk om de juiste uitrusting bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat u een goed passende halster hebt en een sterke lead rope. Daarnaast is het aan te raden om over een speciale paardentrailer hoofdstel te beschikken, waarmee je het paard rechtstreeks aan de trailer kunt bevestigen. Daarnaast is het ook belangrijk uw rijstijl aan te passen en rekening te houden met bochten, remmen en ook het te snel willen optrekken. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw paard gestrest raakt, met alle gevolgen van dien.

Welk rijbewijs heb je nodig voor een paardentrailer?

Voor het mogen rijden met een paardentrailer is rijbewijs B vereist. Omdat bij Bouwman Aanhangwagens in Assen veiligheid op één staat, zullen wij u voor aanvang van de verhuurperiode ook altijd vragen ons uw rijbewijs te kunnen overhandigen. Zo weten we namelijk zeker dat u beschikt over de juiste vaardigheden om in dit geval veilig en verantwoord met een gehuurde paardentrailer de weg op te kunnen gaan. Wil u een paardentrailer huren, komt u dan gerust langs bij ons in Assen om de mogelijkheden te bespreken. Daar staan we 6 dagen per week voor u klaar en helpen we u graag met het vinden van de juiste trailer. Liever een aanhanger kopen? Ook dat kan! Neem vrijblijvend een kijkje op onze website of kom langs voor het volledige aanbod.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91