Wat is de beste motortrailer voor jou?
menu
Wat is de beste motortrailer voor jou?
Wat is de beste motortrailer voor jou?
  • event 23-01-2024
  • schedule 15:14
  • timer 3 minuten

Wat is de beste motortrailer voor jou?

Ben je al een tijdje op zoek naar een geschikte motortrailer en vraag je je af welke nu het beste is voor jou? Dan ben je bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres! Bij Bouwman Aanhangwagens begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste motortrailer te kiezen. Of je nu een beginner bent in de motorwereld of een doorgewinterde motorrijder, wij hebben voor iedereen de perfecte trailer. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat zowel een motortrailer huren als een motortrailer kopen niet iets is wat de meesten dagelijks doen, helpen we je graag bij het vinden van het juiste model. Zo zijn er namelijk allerlei verschillende dingen om rekening mee te houden, waaronder het gewicht.

Waar moet je op letten bij het kopen van een motortrailer?

Bij Bouwman Aanhangwagens verhuren en verkopen we tal van verschillende soorten motortrailers. Daarnaast rijden we ook zelf motor en weten dus ook als geen ander hoe belangrijk het is om te weten waar je op moet letten. De eerste en tevens ook belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen, is welke motor je wil gaan vervoeren op je motortrailer. Het is namelijk nogal een verschil of je een Harley Davidson wilt vervoeren of een Yamaha crossmotor. 

De volgende vraag is of je een of meerdere motoren wilt kunnen vervoeren. Stel dat je samen met je partner gaat toeren, dan is het wel prettig dat beide motoren op één trailer kunnen worden bevestigd. 

De laatste vraag en ook geen onbelangrijke vraag is het type trailer dat je graag wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld ook afzinkbare motortrailers, waarbij je dus geen oprijplaat nodig hebt. Deze trailer kun je laten zakken, zodat je de motor er een stuk gemakkelijker op kunt rijden. Daarnaast is het ook goed om na te denken over de bescherming van je motor. Stel dat je bijvoorbeeld door weer en wind moet rijden, dan is het misschien een beter idee om voor een gesloten wagen. Niet alleen handig om je motor te beschermen tegen regen en andere weersinvloeden, maar bijvoorbeeld ook tegen diefstal.

Stel jezelf dus concreet de volgende vragen:

  • Welke motor wil je vervoeren
  • Hoeveel motoren wil je kunnen vervoeren
  • Wil je een luxe of eenvoudige motortrailer
  • Het gewicht van de motor of motoren die je wilt vervoeren

Natuurlijk leggen we je ook van A tot en met Z uit waar je allemaal precies op moet letten. Maar met deze 4 vragen als basis, is het aanschaffen van de beste motortrailer niet zo heel erg lastig meer weten we uit ervaring.

Verschillende type trailers

Je weet inmiddels dat er een aantal zaken zijn om rekening mee te houden tijdens je zoektocht naar de beste motortrailer die bij jou past. Om het je nog wat gemakkelijker te maken, is het belangrijk om ook te weten welke verschillende type trailers er eigenlijk allemaal zijn.

Afzinkbare motortrailer

Ben je op zoek naar een betrouwbare en praktische manier om jouw motor te vervoeren? Dan ben je bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van afzinkbare motortrailers. Met onze trailers kun je eenvoudig en veilig jouw motor transporteren, waar je ook naartoe gaat.

Het gemak van afzinkbare motortrailers

Afzinkbare motortrailers bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele aanhangwagens. Onze motortrailers zijn speciaal ontworpen om het laden en lossen van jouw motor zo makkelijk mogelijk te maken. Door het afzinksysteem kun je de trailer moeiteloos laten zakken tot vlak boven de grond, waardoor je de motor eenvoudig kunt rijden in plaats van slepen of tillen. Dit bespaart niet alleen tijd en energie, maar vermindert ook de belasting voor jouw rug.

Daarnaast zijn onze motortrailers uitgerust met verstelbare wielklemmen en stevige sjorbanden, waardoor jouw motor altijd stevig vaststaat tijdens het transport. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over beschadigingen of verschuivingen onderweg.

Kies uit ons ruime assortiment

Bij Bouwman Aanhangwagens hebben we een ruim assortiment aan afzinkbare motortrailers waaruit je kunt kiezen. Onze trailers zijn geschikt voor zowel één als meerdere motoren en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een fanatieke motorrijder bent die regelmatig naar het circuit gaat of gewoon af en toe een ritje maakt, bij Bouwman Aanhangwagens hebben we altijd de perfecte oplossing voor jou.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91