Gesloten aanhangwagens | Bouwman Aanhangers Assen
menu
Gesloten wagens

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens met enkele as van Saris, Hapert, VDM en Henra zijn geschikt voor het vervoeren van allerlei verschillende spullen; van goederen tot gevoelige, kostbare transporten. Door de enorme zee van ruimte zijn deze wagens enorm veelzijdig. U kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als een mobiele werkplaats of als een keurige, royale kraam! Voor de motorsport en kartsport zijn er modellen beschikbaar. Per gesloten aanhangwagen vindt u alle specificaties, zodat u precies kunt zien of deze aan uw specifieke wensen en eisen voldoet. Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Kom dan gerust bij ons langs, daar staan zowel wij als de koffie 6 dagen per week voor u klaar.

Resultaten filteren
close
Merk
As
Geremd/Ongeremd
Lengte
Meer weergeven
Breedte
Meer weergeven
Hoogte opbouw
Meer weergeven
Eigen gewicht
Meer weergeven
Vergelijken

Gesloten aanhangwagen kopen?

Wil u een gesloten aanhanger kopen? Dan zit u bij Bouwman Aanhangwagens helemaal goed! Wij beschikken namelijk over een enorm aanbod aan gesloten wagens, ideaal voor allerlei verschillende soorten klussen. Door te kiezen voor een gesloten wagen, hoeft u niet bang te zijn dat uw spullen nat worden of snel beschadigd kunnen raken door invloeden van buitenaf. Vooral handig voor bijvoorbeeld het vervoeren van een motor of huisraad. Overigens beschikken wij voor het vervoeren van uw motoren ook over verschillende motortrailers, waarmee u uw motor ook veilig en verantwoord van A naar B kunt vervoeren. Wilt u graag een passend advies of onze gesloten wagens met eigen ogen kunnen zien? Komt u dan gerust bij ons langs in Assen! Daar staan wij samen met de koffie, 6 dagen per week voor u klaar.

Gesloten wagen met huif

Ben u op zoek naar een alternatief voor een gesloten aanhangwagen? Dan is een aanhangwagen met huif een goed alternatief. Zo kunt u deze aanhanger gebruiken als bakwagen, maar ook voorzien van een huif en ombouwen tot een gesloten bakwagen, waarmee u uw spullen droog kunt vervoeren. De gesloten wagen met huif is de eerste bakwagen die gemaakt werd en waarmee spullen volledig afgesloten konden worden vervoerd. Deze aanhangwagens zijn dus bij uitstek geschikt voor verschillende doeleinden. Naast onze uitgebreide collectie gesloten wagens, kunt u ook tal van andere soorten aanhangwagens kopen. Zo vindt u bij ons plateauwagens, kippers en transporters. Naast onze nieuwe wagens, beschikken wij ook over meerdere occasions, die extra aantrekkelijk geprijsd zijn.

 

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91