Schamel aanhanger huren? V.a. 50,- | Bouwman Aanhangwagens
menu
Schamelaanhangers huren

Schamelaanhangers huren

Een schamelwagen is een aanhangwagen die ideaal is voor het vervoer van groot materiaal. Doordat het volledige gewicht van de lading door de schamelwagen gedragen wordt, heeft u nooit last van teveel of te weinig kogeldruk tijdens het transport. Dit zorgt voor een veiliger vervoer en prettige tocht voor iedereen.

De schamelwagen dankt zijn naam aan de unieke schamel die voor de verbinding tussen de aanhangwagen en het voertuig zorgt. De trekboom aan de schamel kan in alle richtingen bewegen wat de schamelwagen vele voordelen geeft ten opzichte van andere aanhangwagens. Omdat de voorste wielen die vast zitten aan de schamel naar links en recht kunnen bewegen worden dit sturende wielen. De schamelwagen kan daarom eenvoudig gemanoeuvreerd worden zonder een voertuig, mits deze niet te zwaar beladen is. Toch heeft de schamelwagen al bij vele mensen tot ergernis geleid. Het achteruitrijden met een schamelwagen is namelijk geheel tegengesteld aan dat van andere aanhangwagen. De wagen draait niet alleen op de trekhaak van het voertuig, maar ook rond zijn voorste as. Achteruitrijden met een schamelwagen vraagt dus om enige oefening.

De schamelwagen heeft zijn assen vooraan en achteraan. Dit geeft bij het laden en lossen stabiliteit omdat de schamelwagen niet kan kiepen zoals een gewone aanhangwagen. Deze assen dragen dus het volledige gewicht van de lading, wat het aan- en afkoppelen van een beladen schamelwagen eenvoudig maakt. Enkel het gewicht van de trekboom wordt op de trekkogel gelegd.

Reserveer & betaal online en ontvang automatisch € 5,- korting.

Veilig een grote lading vervoeren? Huur een schamel aanhanger

Bent u van plan om een grote lading te vervoeren? Dan wilt u natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Een goede oplossing hiervoor is het huren van een schamel aanhanger. Met een schamel aanhanger kun je op een veilige manier grote vrachten vervoeren zonder je zorgen te maken over de stabiliteit van je voertuig. Een schamel aanhanger is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware belastingen. Dankzij het unieke ontwerp van de schamel constructie biedt deze aanhanger optimale stabiliteit en controle, zelfs bij hoge snelheden. Of je nu bouwmaterialen, meubels of andere grote voorwerpen wilt vervoeren, een schamel aanhanger is altijd een betrouwbare keuze. Heeft u een losse lading die u wilt vervoeren? Dan is een kippers aanhanger huren een betere keuze.

Gemakkelijk in gebruik

Naast veiligheid biedt een schamel aanhanger ook veel gemak. Dankzij het slimme ontwerp is de laadruimte eenvoudig toegankelijk en kun je de lading moeiteloos laden en lossen. Bovendien is een schamel aanhanger geschikt voor verschillende soorten voertuigen, waardoor je flexibel bent in je keuze van trekkend voertuig.

Waarom een schamel aanhanger huren?

Misschien vraag je je af waarom je een schamel aanhanger zou moeten huren in plaats van er zelf een aan te schaffen. Het antwoord is simpel: huren is vaak veel voordeliger en praktischer dan een aanhanger kopen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de aanhanger daadwerkelijk nodig hebt en zit niet vast aan onderhouds- en stallingskosten. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de technische staat van de aanhanger, dit wordt allemaal voor je geregeld door Bouwman Aanhangwagens in Assen. Dus bent u op zoek naar een aanhanger, kom dan vrijblijvend langs bij ons in Assen of kijk op de website naar ons actuele aanbod.

 

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91