Autotransporter kopen? Bouwman Aanhangwagens
menu
Transporters

Transporters

Autotransporters, ook wel een autoambulance genoemd, zijn de perfecte manier om uw auto overal mee naar toe te kunnen brengen. Hiermee kunt u gemakkelijk een gestrande auto ophalen, een autobeurs bezoeken met uw klassieker en/of een opknapper ophalen of wegbrengen. De autotransporters zijn veilig en comfortabel, zodat u uw auto eenvoudig kunt transporteren. Met de machine transporters van Saris, Hapert & Anssems in ons assortiment kunt u op een veilige en comfortabele wijze al uw machines vervoeren, zodat u overal eenvoudig aan het werk kunt. Welk voertuig of welke machine u ook wilt vervoeren: het kan met onze machine transporters. De machine tranporters zijn beschikbaar in kantelbare en niet-kantelbare varianten.

Resultaten filteren
close
Uitvoering
Merk
Meer weergeven
As
Lengte
Meer weergeven
Breedte
Meer weergeven
Eigen gewicht
Meer weergeven
Kipbaarheid
Vergelijken

Auto transporteren met autotrailer

Het transporteren van een auto kan een flinke uitdaging zijn. Of het nu gaat om het verplaatsen van een auto naar een nieuwe locatie, het vervoeren van een recentelijk aangeschafte auto of het meenemen van een auto op vakantie, het is belangrijk om de juiste methode te kiezen om dit te doen. Een van de meest efficiënte manieren om een auto te vervoeren is door gebruik te maken van een autotrailer. Zo kunt u bij Bouwman Aanhangwagens dus ook terecht voor een autotransporter voor het veilig kunnen vervoeren van uw auto.

Gesloten autotransporter

Gesloten autotransporters zijn de perfecte keuze voor wanneer u niet wilt dat uw auto wordt blootgesteld aan externe weersinvloeden. Deze transporters worden vaak gebruikt bij het vervoeren van luxe auto’s van de showroom naar een klant. Dit heeft niet alleen als voordeel dat het moment van afleveren nog specialer is, maar zorgt er ook voor dat de auto tussentijds niet vies kan worden of beschadigd kan raken. Let daarbij wel goed op dat niet iedere transporter geschikt is voor ieder model auto en u wel goed kijkt naar de specificaties van de gesloten transporter om zeker te weten dat deze aan al uw wensen voldoet.

Machinetransporters

Ben je op zoek naar een transport voor je auto of andere machines? Dan zit u met de transporters van Hapert, Saris, Hulco en Brian James helemaal goed! Deze hoogwaardige trailers zijn namelijk voorzien van stevige oprijplaten, waardoor het laden van een voertuig geen enkel probleem is. Met transporters geschikt voor voertuigen tot 3500 kg, is er dus altijd wel een model die voldoet aan uw wens. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd bij ons terecht in onze showroom. Daar staat de koffie 6 dagen per week voor u klaar en helpen we u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91