Assems aanhangwagens kopen of huren? Vanaf 15 euro!
menu
Anssems

Anssems Aanhangwagens

Anssems Aanhangwagens, gevestigd in Nederland, is al sinds 1977 actief in het produceren van aanhangwagens. Deze toonaangevende aanhangerfabrikant heeft in de loop der jaren een uitgebreid assortiment ontwikkeld, dat zowel particulieren als bedrijven aanspreekt. Wat alle varianten van Anssems gemeen hebben, is de consistent hoogwaardige kwaliteit die ze bieden.

Als u op zoek bent naar een robuuste en duurzame aanhanger van Anssems, verwelkomt Bouwman Aanhangwagens Assen u graag. Bouwman Aanhangwagens Assen is gespecialiseerd in Anssems aanhangwagens en biedt een uitgebreid assortiment om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Ontdek de betrouwbare kwaliteit en diversiteit van Anssems aanhangwagens bij Bouwman Aanhangwagens Assen.

Vergelijken

Waarom kiezen voor een Anssems aanhanger?

Het Nederlandse aanhangermerk Anssems is tegenwoordig allang niet meer alleen actief in Nederland. Ook in Duitsland en Frankrijk zijn ze actief. Dat zorgt er dus ook voor dat de kwaliteit steeds beter wordt, doordat de vraag naar deze Anssems aanhangwagens enorm groeit. Dit is dan ook meteen één van de belangrijkste redenen waarom deze aanhanger een goede keuze is! Het voordeel van dit merk, is dat ze ontzettend veel verschillende modellen beschikbaar hebben en de kans groot is dat er een tussen zit die past bij wat u zoekt! Ook bij Bouwman Aanhangwagens vindt u een uitgebreid aanbod Anssems aanhangwagens. Zo kunt u bij ons terecht voor de Anssems gt750, maar ook verschillende motortrailers, plateauwagens en tandemassers. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek model of ergens meer over willen weten, kom dan gerust bij ons langs in Assen. Wij staat daar 6 dagen per week voor u klaar en lopen met alle plezier met u mee door onze showroom.

Transporters van Anssems

Transporters van Anssems zijn de perfecte oplossing voor hoogwaardig transport! De transporters zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in allerlei verschillende modellen. Of u nu op zoek bent naar een gesloten wagen, paardentrailer of bagagewagen, Anssems biedt het allemaal. Zelfs voor de kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons enorme aanbod Anssems transporters die we te koop aanbieden, kunt u bij ons natuurlijk ook een aanhangwagen huren, ideaal voor een eenmalige klus.

Verschillende series Anssems aanhangwagens

Bij Bouwman in Assen beschikken we over een ruim aanbod Anssems aanhangwagens, geschikt voor iedere klus. Met de GT serie als absolute topper beschikken we over nog veel meer hoogwaardige aanhangers van Anssems, zoals de AMT (ECO) Autotransporters, BSX Bakwagens, GT-R Bakwagens, GT-HT en GT-VT1 en de GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4 series, die zowel te huur als te koop zijn bij ons. Dus ben jij op zoek naar een specifiek model, maar staat deze er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op! De kans dat we u kunnen helpen aan het juiste type Anssems aanhangwagen is vrij groot.

Kom vrijblijvend langs voor advies en een bezichtiging

Wilt u graag onze volledige aanhangervloot komen bekijken? Dat kan! Wij beschikken over zo’n 50 aanhangwagens, waaronder dus ook een groot deel Anssems aanhangwagens! Wij staan door de week van 08.00 tot 17.00 uur voor u klaar en verwelkomen u op zaterdag graag tussen 09.00 en 14.00 uur. Wilt u een aanhanger huren op zaterdag, dan kunt u deze vanzelfsprekend na 14.00 uur bij ons inleveren, zodat u rustig uw klus kunt afronden.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91