Hapert aanhangwagens kopen? Nu bij Bouwman Aanhangwagens!
menu
Hapert
Hapert

Bouwman Aanhangwagens is uw Hapert dealer.

Overweegt u om een Hapert aanhanger te kopen? Bij Bouwman Aanhangwagens Assen heeft u ruim de keus uit een enorm aanbod nieuwe Azure, Indigo, Cobalt, Sapphire en Amigo aanhangwagens. Tweedehands Hapert open aanhangers, transport aanhangers, kipper aanhangers, gesloten aanhangers en onze kleine aanhangers

Hapert Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. 

Waarom kiezen voor een Hapert aanhangwagen?

Je kiest voor een modulair opgebouwde aanhangwagen. Onderdelen, bijvoorbeeld in het geval van schade, en slijtdelen zijn gemakkelijk te vervangen.

Je geniet van de optimale balans tussen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, door slimme constructies en lichtgewicht materialen van de hoogste kwaliteit.

Hapert is een Nederlands merk, dat staat voor robuuste aanhangers die jaren meegaan. Het bedrijf heeft een divers aanbod voor professionals in uiteenlopende vakgebieden. Met een Hapert aanhanger koopt u een trailer, die is ontwikkeld en gebouwd met een passie voor vakwerk. En wanneer u een kwaliteitsaanhanger zoekt, slaagt u zeker bij Bouwman Aanhangwagens. Wij hebben diverse modellen van Hapert in ons assortiment.

Uw Hapert aanhangwagen bij Bouwman Aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aan Hapert aanhangers. 

Er is altijd een passende Hapert aanhanger volledig toegespitst op uw specifieke transportbehoefte. Ontdek de verschillende modellen open aanhangers, transport aanhangers, kipper aanhangers, gesloten aanhangers en de kleine aanhangers. Robuuste Hapert aanhangers die door hun kwaliteit lang mee gaan en gemaakt zijn om uw werk makkelijker te maken.

Bekijk de Azure, Indigo, Cobalt, Sapphire en Amigo aanhangwagens of stel gemakkelijk uw HAPERT aanhanger samen in de online configurator. Kies u favoriete model en verschillende extra opties en accessoires. U bepaalt de afmetingen, gewichtsklassen en uitvoeringen. Dat is pas maatwerk!

Garantie
Op onze Hapert aanhangwagens kunt u tot 10 jaar fabrieksgarantie krijgen!

Eerste onderhoudsbeurt gratis
Bij Bouwman Aanhangwagens krijgt u bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen uw eerste onderhoudsbeurt gratis!

Levering
De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen bij u op locatie in overleg.

Wij helpen u graag.
Meer weten over uw Hapert aanhanger, configureer hier online uw eigen aanhangwagen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of klik om te bellen voor meer informatie..

Oordeel zelf, bezoek onze showroom in Assen.
In onze showroom hebben wij verschillende modellen Hapert aanhangwagens staan.

Hapert trailers

Hapert

HAPERT gelooft in een wereld die niet door transport belast wordt en draagt daaraan bij door te inspireren, te bedenken te ontwikkelen en samen te werken. Zij blijven ook in de toekomst vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare transportoplossingen leveren en zal toonaangevend blijven in de professionele aanhangwagenmarkt.

HAPERT kent zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil zijn producten steeds duurzamer en meer circulair maken. Dat kan alleen door de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de complete keten van producten waar de HAPERT-aanhangwagen deel van uitmaakt: van gebruikte grondstoffen tot en met het moment dat de aanhangwagen uit het straatbeeld verdwijnt.

Iets beloven kan iedereen. Daarom geven wij bij HAPERT Aanhangwagens liever garantie! Om de kwaliteit en de duurzaamheid van de HAPERT aanhangwagen nog eens extra te benadrukken krijgt de koper van een nieuwe HAPERT vanaf maart 2020 maar liefst 10 jaar garantie op het chassis van de aanhangwagen.

NIET ALLEEN DE STERKSTE,
MAAR OOK DE SLIMSTE
Een innovatieve aanpak met onze blik op de toekomst én onze eindgebruikers. Met een uitgebreid assortiment duurzame aanhangwagens, bieden wij dé transportoplossing voor zakelijk en particulier gebruik.

Waar staan Hapert aanhangers voor?

  • De sterkste in het vak
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Vertrouwen en betrouwbaarheid
  • Innovatie met de blik op morgen
  • Expertise door jarenlange ervaring


WHATEVER THE CHALLENGE IS…BRING IT ON!
Hapert ontwikkelt de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Altijd met het oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Zij nemen geen genoegen met gemiddelde kwaliteit, zij gaan voor perfectie. Hapert aanhangwagens zijn gemaakt om elke klus te klaren. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

Vergelijken

Hapert aanhangwagens bij Bouwman Aanhangwagens

Hapert aanhangwagens vindt u bij Bouwman Aanhangwagens in Assen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het merk Hapert. Onze vloot bestaat uit ruim 50 aanhangwagens, waaronder dit toonaangevende merk. Inmiddels is Hapert al meer dan 50 jaar een toonaangevend merk in aanhangwagens van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen geschikt voor de kleine particuliere klussen, maar ook voor zakelijk gebruik, zoals het vervoeren van een auto met de Hapert autoambulance of een Hapert trailer voor bouw- en tuinwerkzaamheden. Het voordeel van de Hapert aanhangwagens bij Bouwman, is dat wij beschikken over verschillende modellen, eventueel uit te breiden met allerlei extra opties. Zo kunnen wij een aanhangwagen voor u samenstellen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Hapert aanhanger kopen

Hapert aanhanger kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment trailers, transporters en uiteraard ook kippers! Naast het kopen van een aanhanger, kunt u voor een eenmalige klus bij ons ook een aanhanger huren. Dit heeft als voordeel dat u helemaal zelf bepaalt wanneer en hoe lang u gebruik wilt maken van één van onze modellen en u in verhouding voordeliger uit bent, dan wanneer u er een aanschaft. Mocht u een bepaald model van Hapert op het oog hebben, maar kunt u deze niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kopen en verkopen dagelijks verschillende modellen van allerlei merken waaronder dus ook Hapert en gaan dan gericht voor u op zoek naar het model dat u zoekt. Dus of u nu graag een Hapert enkelasser of een Hapert dubbelasser wilt aanschaffen, bij Bouwman Aanhangwagens in Assen bent u aan het juiste adres.

Pas uw Hapert aanhanger naar wens aan

De aanhangwagens van Hapert staan bekend om kwaliteit en comfort! Daarnaast biedt Hapert u ook het gemak dat ieder basismodel is uit te breiden naar eigen wens met allerlei verschillende opties. Dit is dan ook één van de redenen waarom deze aanhangwagens zo populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven die aanhangwagens gebruiken voor bedrijfsmatige doeleinden. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw aanhanger aanpassen door verschillende Hapert onderdelen te monteren of uiteraard te demonteren. Klinkt dit als de aanhanger die precies past bij wat u zoekt en wilt u hier meer over weten? Dat kan! Bij Bouwman Aanhangwagens in Assen staan wij en natuurlijk ook de koffie 6 dagen per week voor u klaar! Zo kunt u in alle rust onze vloot bekijken en kunnen we al uw vragen beantwoorden en u voorzien van passend advies voor met maken van de juiste keuze.

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91