Autotransporter huren? Huur nu auto transporter Vanaf € 50!
menu
Autotrailers huren

Autotrailers huren

Autotransporter huren? Dan ben je bij Bouwman Aanhangwagens in Assen aan het juiste adres! Een autotrailer is ideaal voor het vervoeren van een auto. Wilt u een autotransporter huren? Dan bieden wij u verschillende mogelijkheden. De autoambulances zijn bedoeld om auto’s en bestelauto’s te vervoeren. Hiermee zorgen onze autotrailers ervoor dat u eenvoudig een tweede of defecte auto vervoert. Deze zijn eenvoudig op de aanhangwagen te laden door gebruik te maken van de stevige oprijplaten. Bij Bouwman Aanhangwagens huurt u al een autotransporter vanaf 55 euro voor een halve dag! Bent u op zoek naar een autotrailer om deze te kunnen huren? Neem dan snel een kijkje in onze enorme verhuurvloot!

Autotransporter huren bij Bouwman Aanhangwagens

Kiest u voor het huren van een autotransporter bij Bouwman Aanhangwagens in Assen, dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit tegen de juiste prijs! Wij controleren namelijk iedere autotransporter bij terugkomst grondig en zullen waar nodig problemen direct oplossen. Dit zorgt ervoor dat al onze autotransporters iedere dag veilig en verantwoord de weg op kunnen om u te helpen bij het transport van uw auto. Onze aanhangwagens voor het transport van uw auto zijn uitgerust met alle benodigde luxe om uw auto op een veilige en verantwoorde manier te kunnen vervoeren. Naast de reguliere auto transporters, beschikken wij ook over een schamelaanhanger om te huren.

Welk rijbewijs heb je nodig voor het huren een autotransporter?

Voor het huren van onze auto transporters dient u in het bezit te zijn van rijbewijs BE. Het laadvermogen van onze auto trailers varieert per model, waardoor het gewicht van het voertuig dat u wilt vervoeren van belang is. Twijfelt u welke transporter u het beste kunt gebruiken voor het vervoer van een voertuig? Kom dan gerust bij ons langs in ons filiaal in Assen. Daar staan we 6 dagen per week voor u klaar en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Onze complete vloot bestaat uit bijna 50 aanhangers. Dus wilt u een aanhanger huren, dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres.

Hoe bedien ik een autotransporter?

Standaard beschikken onze autotransporters over een 13-polige Jaeger stekker. Beschikt uw auto over een 7-polige stekker, dan is deze eenvoudig bij te huren. Het oprijden van het voertuig doet u eenvoudig met de meegeleverde stevige oprijplaten, waarmee u uw auto eenvoudig op de auto ambulance kunt rijden. Vervolgens is het zaak het voertuig goed vast te zetten om vervolgens het voertuig veilig te kunnen vervoeren. Wilt u nu geen auto, maar een motor kunnen vervoeren, dan kunt u bij ons ook een motortrailer huren, geschikt voor één, twee of zelfs drie motoren.

Zo vervoert u uw voertuig veilig met een auto ambulance

Wanneer u een auto transporter huurt bij Bouwman Aanhangwagens in Assen, dan helpen we u uiteraard veilig op weg. Mocht het nodig zijn kunnen we de transporter voor u koppelen en ook aansluiten op uw auto. Dat geldt overigens ook wanneer u een kipper aanhanger huurt of één van de vele andere modellen uit ons aanbod. Om ervoor te zorgen dat u na het koppelen veilig de weg op kunt, is het belangrijk u aan de snelheid te houden. Vooral wanneer u net een voertuig heeft geladen, is uw gewicht in combinatie met de auto en het standaardgewicht van de aanhanger aanzienlijk. Rijd daarom dan ook niet harder dan 90 kilometer per uur en denk aan uw remweg. Zet de lading goed vast met spanbanden, die wij overigens ook ter beschikking kunnen stellen, mocht u deze niet hebben

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91