Bakwagen kopen? Bouwman Aanhangwagens
menu
Bakwagens

Bakwagens

Bakwagen kopen? Onze enkelas bakwagens van Saris, Hapert, Anssems en VDM zijn geschikt voor alle huis-, tuin- en keuken klussen. Deze betrouwbare aanhangwagens met één as zijn flexibel, sterk, compact en veelzijdig; de handige helpers voor alle vervoersproblemen rondom het huis! Bekijk de individuele producten om de specificaties te lezen. Bent u nu op zoek naar een bakwagen voor eenmalig gebruik, dan kunt u bij Bouwman Aanhangwagens ook een bakwagen aanhanger huren.

Resultaten filteren
close
Merk
As
Geremd/Ongeremd
Lengte
Meer weergeven
Breedte
Meer weergeven
Max. laadvermogen
Meer weergeven
Vergelijken

Bakwagen aanhanger kopen?

Bent u op zoek naar een bakwagen aanhanger? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod bakwagen aanhangers, geschikt voor iedere klus. Vooral voor het vervoeren van een wat lichtere lading is de bakwagen bij uitstek geschikt. Zo beschikken de Saris bakwagens over een maximaal laadvermogen van 750 kilo en daarmee dus bij uitstek geschikt voor de kleinere klussen. Mocht u een zwaardere lading willen vervoeren, dan is het raadzaam te kiezen voor een dubbelas bakwagen aanhanger. Het voornaamste verschil tussen de bakwagen en plateauwagen, is de positie van de wielen. Waar deze bij een plateauwagen onder de laadvloer zit, zitten deze bij een bakwagen aanhangwagen aan de zijkant.

Hapert bakwagens

Hapert bakwagen aanhanger kopen? Dan zit u bij Bouwman in Assen helemaal goed! Ons uitgebreide assortiment bakwagens van onder andere Hapert, zijn bij uitstek geschikt voor iedere klus. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het vervoeren van pallets, grof- of tuinafval of een lading zand of stenen. Met de Hapert bakwagen is geen enkele klus te gek. Daarbij kunt u ook kiezen voor een tandemas of enkelas, passend bij uw klus. Naast de verschillende varianten, kunt u bij ons ook terecht voor kippers aanhangwagens, gesloten wagens en ook transporters. Voor het snel en eenvoudig storten van zand of stenen, is het raadzaam eens een kijkje te nemen bij onze kippers. Heeft u sporadisch een bakwagen nodig, dan kunt u bij Bouwman niet alleen een bakwagen kopen, maar ook huren.

Bekijk ons volledig aanbod bakwagens

Wilt u een bakwagen kopen, maar twijfelt u over het model, de afmetingen en het maximaal belastbare gewicht? Komt dan vrijblijvend bij ons langs in Assen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod bakwagens geschikt voor iedere klus. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw bakwagen volledig naar wens zelf samen te stellen, zodat deze voldoet aan uw wensen. Naast ons aanbod Hapert, VDM, Anssems en Saris bakwagens, kunt u bij ons ook terecht voor motortrailers, occasions en alle andere toebehoren. Naast een uitgebreide collectie bakwagens staat ook de koffie 6 dagen per week voor u klaar. Bel of gerust als u vragen heeft of kom langs aan de Wiltonstraat 12 in Assen!

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91