Motortrailers informatie
menu
Motortrailers informatie

Motortrailers informatie

Motortrailer verhuur & verkoop

Bouwman Aanhangwagens is dé expert op het gebied van de motortrailer. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van motortrailers. In onze vloot vindt u motortrailers in alle soorten en maten, met groottes van 1 tot wel 6 motoren.  Het aanbod aan motortrailers is zo breed, dat iedereen een geschikte trailer kan vinden.

We zijn zelf motorrijder en kennen daardoor de markt. Met een motoraanhanger neemt u uw motor gemakkelijk mee op vakantie of naar een evenement. Of u hiervoor een motortrailer wilt huren of kopen is aan u. We kunnen de trailer hoe dan ook desgewenst bij u thuis afleveren en weer ophalen (tegen een meerprijs).

Motortrailer verhuur

Wij leveren onze huurtrailers professioneel af; dat wil zeggen: compleet met spanbanden, disselslot, reservewiel en All-risk verzekering. Kom snel kijken in onze showroom, de koffie staat altijd klaar!

Motortrailer huren >

Motortrailer verkoop

Met een eigen motortrailer kunt u altijd en overal uw motor(en) meenemen. Bekijk ons ruime assortiment en vraag ons gerust om advies om te weten welke het beste op uw wensen aansluit!

Motortrailer kopen >
Motortrailers informatie
Motortrailers informatie
Motortrailers informatie
Motortrailers informatie

Motortrailers in alle soorten en maten

In ons assortiment vindt u motortrailers in allerlei soorten en maten. Zo hebben we motortrailers met laadvermogens van 750 kg tot wel 1500 kg met verschillende capaciteiten, van 1 tot wel 6 motoren. Daarnaast verdelen we onze motortrailers onder in drie verschillende categorieën: ongeremde motortrailers, geremde motortrailers en afzinkbare motortrailers. De geremde motortrailers hebben een groter laadvermogen en helpen bij het remmen wanneer u in de auto remt. De afzinkbare motortrailers hebben een lage oprijhoogte, waardoor ze ideaal zijn voor de zwaardere motoren. Wij leveren proffesionele motortrailers van, Erde en Stema. Heeft u vragen over het assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Motortrailers informatie

Motorbeurs 2024 - 22 t/m 24 Februari

Stap binnen in de opwindende wereld van motortrailers met Bouwman Aanhangwagens Assen, dé motortrailer specialist, op de Motorbeurs in Utrecht van 2024! Als toonaangevende expert in aanhangwagens voor motoren, brengt Bouwman Aanhangwagens Assen een indrukwekkende collectie van hoogwaardige trailers, met de nadruk op de befaamde Stema-fabrikant, rechtstreeks naar het hart van de beurs.

Kom langs en ontdek waarom Stema bekend staat als een pionier in de productie van hoogwaardige trailers. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden, advies te geven en je te begeleiden bij het kiezen van de ideale motortrailer die past bij jouw behoeften en levensstijl.

Bovendien willen we je uitnodigen om je toegangskaarten voor de Motorbeurs Utrecht 2024 nu alvast te bestellen via de volgende link: Bestel hier je kaarten.
Wees er snel bij, want deze unieke kans mag je niet missen!

Ongeremde motortrailers

Ongeremde motortrailers hebben een maximaal totaal gewicht van 750 kg. Dit komt omdat er geen eigen remmechanisme op de trailer zit. De trailers zijn hierdoor licht, compact en heel gemakkelijk in gebruik. Bekijk direct het hele assortiment aan ongeremde trailers om te zien of er één voor u bij zit!

Ga naar de ongeremde motortrailers >

Geremde motortrailers

Geremde motortrailers hebben een eigen remsysteem. Dit remsysteem treedt in werking zodra u remt met uw auto. Hierdoor wordt de remweg aanzienlijk verkort en wordt het weggedrag een stuk stabieler. Daarnaast hebben geremde trailers een stuk meer laadvermogen (tot wel 1500 kg)!

Ga naar de geremde motortrailers >

Afzinkbare motortrailers

Heeft u een zware motor en moeite met het oprijden op motortrailers? Neem dan eens een kijkje bij onze afzinkbare motortrailers. De platforms van deze trailers kunnen naar de grond worden gebracht, waardoor er geen oprijhoogte meer is en u de motor(en) er heel eenvoudig op kunt plaatsen.

Ga naar de afzinkbare motortrailers >

Motortrailers

Vergelijken

Bouwman Aanhangwagens,
uw motortrailer specialist!

Bouwman Aanhangwagens levert en verhuurt motortrailers in alle soorten en maten, met groottes tot wel 6 motoren. In de film hiernaast is een motortrailer te zien welke wij hebben voorzien van een brede oprijplaat, zodat het oprijden erg makkelijk is. Wij zetten bij voorkeur de motoren vast met een spanband over het achterwiel; dit voorkomt lekkage aan de keerringen van bijvoorbeeld de voorvork.

Ook het rijgedrag van de aanhangwagen wordt aanzienlijk verbeterd, aangezien alleen de wielen ‘vast zitten’ aan de motortrailer; het gewicht van de motor dempt daardoor de beweging van de aanhangwagen. Zo rijdt u stabieler, veiliger en simpelweg gemakkelijker met een motortrailer.

Motortrailer onderdelen

Vergelijken

Onderdelen voor uw motortrailer

Naast ons ruime aanbod aan motortrailers vindt u in ons assortiment ook alle verschillende onderdelen die u nodig kunt hebben voor uw trailer. Met deze onderdelen maakt u uw trailer echt af en weet u zeker dat u altijd alles bij zich heeft. Gebruik bijvoorbeeld onze motorklemmen om uw motor goed vast te kunnen zetten op de trailer. Of kijk in ons assortiment aan spanbanden om te kijken welke het beste aan uw wensen voldoen. We hebben ze mét en zónder ratel! Daarnaast hebben we ook oprijplaten die het u een stuk makkelijker kunnen maken om de motor op de trailer te krijgen. Tot slot hebben we ook nog opbergkisten voor de motortrailers, zowel in kunststof als in aluminium uitgevoerd. Hier kunt u alle benodigdheden in opslaan, zodat dit allemaal verzameld is en veilig wordt opgeborgen.

Motorfiets transport
Spanbanden
Oprijplaten
Opbergkisten

Door heel Nederland

U kunt ons vinden in Assen, maar dat betekent niet dat we alleen maar klanten in onze eigen regio kunnen bedienen. Sterker nog: wij leveren huurtrailers én kooptrailers door heel Nederland! Afleveren op locatie is altijd bespreekbaar.

Professioneel advies

Naast dat we al jarenlang in de branche werken, zijn we zelf ook motorrijder. We weten dus precies wat er allemaal op de markt is en wat voor de motorrijder zelf handig is. Vraag ons daarom gerust om advies, want wij helpen u met alle plezier verder op weg!

Ook voor onderhoud en reparatie

Bent u al in het bezit van een motortrailer, maar wilt u deze laten repareren of onderhouden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij BOVAG en hebben alle expertise in huis om goed voor uw motortrailer te zorgen!

Acebikes webshop

Acebikes is een Nederlands bedrijf, sinds 2007 gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve accessoires voor elk type motorrijder.

AcebikesMet jarenlange ervaring op het gebied van transport van de motor zijn er diverse producten ontstaan ​​die het leven van een motorrijder vergemakkelijken. Kwaliteit, gebruiksgemak en constante innovatie staan ​​voorop als het gaat om Acebikes-producten. Daarom ziet Bouwman Aanhangwagens de Acebikes producten niet alleen als een product, maar als een totaaloplossing. Anno 2021 is Acebikes klaar voor de toekomst, waarin we door constant onderzoek en gebruikerservaring inspelen op de behoeften van de motorrijder van nu. Bouwman Aanhangwagens is reeds jaren partner van deze mooie motorrijder accessoires fabrikant.

Wij leveren de Acebikes producten direct uit voorraad. Alle prijzen zijn incl 21% BTW en GRATIS verzending bij bestelling van € 75,-.

Bestel Acebikes producten online bij Bouwman Aanhangwagens

Motortrailers informatie
naar Bouwman Acebikes webshop

Motortrailers informatie

Webshop laten maken door Dotsimpel
bouwman whatsapp
whatsapp icon 0592 - 70 02 91