Aluminium Velgen Lassen

Bij een gescheurde velg is het niet altijd nodig om nieuwe te kopen. Gelukkig kan Bouwman Aanhangwagens deze in de meeste gevallen prima herstellen.

Zo zien uw velgen er niet alleen uit als nieuw, het bespaart u vaak nog kosten ook.

  • Veilig & verantwoord
  • Voordelige tarieven

Door de vele ervaringen in het herstellen van velgen en een werkplaats voorzien van vele moderne apparaten kunnen wij bij Bouwman Aanhangwagens vrijwel elke velg tot een perfect resultaat herstellen.

Maak een afspraak >

Wat zijn de kosten

Voor het lassen van een velg rekenen wij  €55,- (excl. BTW) voor het lassen.

Wij accepteren alleen velgen welke NIET voorzien zijn van een band. We leveren de velg ongespoten retour. De reparatie van een velg duurt gemiddeld drie dagen.

Velgen Lassen

Scheuren in een velg kunnen vaak prima hersteld worden door deze te lassen. Soms is een velg zodanig beschadigd dat er een groter stuk is gebroken. Dit stuk wordt dan door ons ingelast, hieronder ziet u de foto’s van herstel.

Een scheurtje lassen aan een velg met materiaalmoeheid heeft weinig zin,
de kans dat er weer een scheurtje komt op een andere plaats in de velg is erg groot.
Als een velg gelast moet worden moet er na het lassen altijd gericht worden,
dit is om de ingebrachte voorspanning tijdens het lassen er weer uit te halen.

Als een velg eerder gelast is en de las is weer gescheurt dan is reparatie nutteloos. Het is bijna zeker dat er verkeerd lastoevoegmateriaal gebruikt is. Het materiaal is dan vermengd, de nieuwe las zal niet de gewenste sterkte hebben, deze zal weer scheuren.

Over het algemeen zijn de kosten van velgen lassen vele malen goedkoper dan nieuwe velgen kopen. Is dit niet het geval? Dan vertellen wij dit u natuurlijk ook gewoon. Om achteraf niet voor verrassingen te staan heeft u altijd de mogelijkheid om een prijsopgave aan te vragen. Zowel particulier als zakelijke klanten kunnen dit bij ons doen

Laat uw velgen herstellen

Afspraak maken